05:27:35 06.04.2020
 
Stiri

Șor îndeamnă la COEZIUNE națională, responsabilitate și sprijin reciproc, în legătură cu COVID - 19: „Este prima dată, în 30 de ani, când s-au creat premisele să devenim o societate unită, în care nu există „ceilalți”, dar toți sunt „ai noștri”

Partide/Comunicate 23.03.2020 12:30 Vizualizări752 Autor: Ziarul National
Șor îndeamnă la COEZIUNE națională, responsabilitate și sprijin reciproc, în legătură cu COVID - 19: „Este prima dată, în 30 de ani, când s-au creat premisele să devenim o societate unită, în care nu există „ceilalți”, dar toți sunt „ai noștri”


Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a publicat, pe contul său de Facebook, o postare motivațională pentru toți cetățenii R. Moldova, pe care îi cheamă la unitate, responsabilitate și sprijin reciproc, în legătură cu răspândirea pandemiei COVID – 19. Acesta a anunțat și măsurile care au fost și vor fi întreprinse de echipa sa la Orhei, dar și din toată republica, în lupta cu COVID – 19.

„Țara noastră, la fel ca întreaga lume, trece prin vremuri grele. Ne confruntăm cu un nou fel de amenințare, iar agitația și îngrijorările oamenilor sunt de înțeles. De aceea este foarte important în aceste zile să ne menținem echilibrul și liniștea. Astăzi, ca niciodată, devine foarte clar cât de artificiale sunt barierele care ne despart, cât de neînsemnate sunt disputele și temele pentru dezbaterile aprige, cât de lipsite de sens sunt contradicțiile care distrug societatea noastră”, a scris Șor.

Acesta crede că anume în aceste momente de grea cumpănă se crează premisele pentru „unitatea națională” a cetățenilor R. Moldova. „Este prima dată, în 30 de ani, când s-au creat premisele să devenim o națiune civică unită, o societate unită, în care nu există „ceilalți”, dar toți sunt „ai noștri”. Acest sentiment al păcii civile în micuța noastră țară, nu trebuie uitat în niciun caz și nu trebuie pierdut când se va termina epidemia”.

Referindu-se la starea de carantină pentru mulți cetățeni, Ilan Șor îi îndeamnă să petreacă mai mult timp și să fortifice relațiile cu familia, dar și să respecte recomandările medicilor. Liderul Partidului „ȘOR” mai menționează că la nivelul raionului Orhei, echipa sa întreprinde toate măsurile pentru a limita răspândirea virusului. „Este absolut necesar să urmăm recomandările medicilor. Noi, la Orhei și în raionul Orhei facem tot posibilul și imposibilul ca să împiedicăm răspândirea virusului. Rugăm însă și populația să ne ajute și să-i ajute pe medici. Pentru aceasta este nevoie doar să respecte condițiile de carantină”, a scris Șor.

Ilan Șor s-a adresat și medicilor, care sunt în prima linie în lupta cu temutul virus. „Mă închin până la pământ în fața doctorilor, lucrătorilor medicali, care, astăzi, riscându-și propria sănătate și viață luptă pentru noi în prima linie. Ei sunt adevărați eroi! La Orhei am identificat posibilitatea să le oferim adaos la salariu pentru munca lor în această perioadă. Dar haideți să respectăm dedicația lor profesională, civică și umană”.

Iar la finalul mesajului, Ilan Șor anunță că formațiunea sa este gata să sprijine instituțiile medicale, dacă va fi necesară intervenția sa. „Partidul „ȘOR” este gata să acordă sprijin de voluntariat instituțiilor medicale la prima solicitare a Ministerului Sănătății. Haideți să dăm dovadă de responsabilitate, solidaritate, răbdare. Și vom învinge, neapărat!”, a conchis acesta.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

03.04.2020 09:36 Nicolae Negru Nicolae Negru // Starea de sănătate a...

30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md