03:10:22 11.04.2021
 
Stiri

Secretara care i-ar fi permis Silviei Radu să intre la „cheful cu RAȚE” de la Spitalul Nr. 1 s-a CONCEDIAT

Social 09.02.2018 13:59 Vizualizări3765 Autor: Ziarul National
Secretara care i-ar fi permis Silviei Radu să intre la „cheful cu RAȚE” de la Spitalul Nr. 1 s-a CONCEDIAT scm1.md


UPDATE // Ziarul NAȚIONAL a găsit-o pe secretara „demisă” Mariana Banu. Femeia ne-a spus că este vorba de o coincidență și că a scris cererea de demisie înainte de a se produce acest incident. Fosta secretară susține că a plecat de la Pritalul Nr.1, deoarece și-a găsit un loc de muncă care e plătit mai bine.

Secretara directorului Spitalului Clinic Municipal Nr. 1 din Chișinău, care i-a permis primarului interimar Silvia Radu accesul în biroul directorului Iurie Dondiuc, acolo unde era organizat în chef cu participarea șefului Direcției Sănătății, Mihai Moldovanu, și a liderului fracțiunii PL din CMC, Ion Cebanu, ar fi fost demisă după această întâmplare.

Am încercat să luăm legătura cu directorul instituției medicale, Iurie Dondiuc, pentru a afla dacă informația venită pe poșta redacției este veridică. În locul acestuia a răspuns o persoană care s-a prezentat „secretara directorului”.

Citește și: Liberalii Cebanu și Moldovanu ar fi fost surprinși CHEFUIND în biroul directorului Spitalului Nr. 1. Primarul interimar a dispus efectuarea unei anchete

„Domnul director nu este pe loc, e la o ședință”, a spus femeia.

Întrebată dacă știe ceva despre demiterea fostei secretare, cea care i-a permis Silviei Radu accesul în biroul directorului, aceasta a spus: „Nu este adevărat. Persoana respectivă nu a fost demisă. Dânsa a depus mai înainte cerere de demisie”, a punctat secretara.

Aceasta a refuzat să ne spună numele fostei secretare și a făcut trimitere la „datele cu caracter personal”.

De menționat că șeful direcției Sănătate, Mihai Moldovanu, dar și liberalul Ion Cebabu au fost surprinși recent de Silvia Radu la un chef organizat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1. Chiar în ședința operativă a Primăriei de luneatrecută, primărița l-a acuzat pe Moldovanu că face „business” la Spitalul nr.1 și că ar organiza diferite chefuri în cadrul instituției date.

„Chefuiți și nu aveți nicio responsabilitate. Am venit la spital și nu mi-ați răspuns la telefon. Nu este normal să faceți așa chefuri în timpul zilei. N-am văzut așa chefuri în viața mea. Domnul director mi-a explicat că este o tradiție. Nu erau plăcinte. Erau rațe. Ei sunt medici și nu au dreptul să bea în timpul orelor de muncă. Acolo nu era ceai. Ceai cu alcool”, a declarat Silvia Radu.

„Era ora mesei. Telefonul era dat pe silențios. Ușile nu erau închise. Pe masă aveam un platou cu fructe, unul cu plăcinte. Puteați să vă așezați cu noi la masă. Eu credeam că sunteți mai înțelegătoare”, a încercat să se apere Moldovanu.

Liderul fracțiunii PL din CMC, Ion Ceban, a recunoscut că se afla în biroul directorului. „Recunosc că după Consiliul de Administrare, din care fac parte și care a avut loc la spitalul nr.1, am luat masa împreună cu ceilalți membri ai consiliul. Madam Radu, în stilul caracteristic, a dat buzna peste noi. E drept că portarul n-a recunoscut-o în primă fază și nu-i permitea să intre pe teritoriul spitalului, fiind persoană necunoscută și nealeasă, lumea n-o cunoaște. Din răzbunare aceasta acum încearcă să ne învinuiască de ce am luat masa la ora mesei”, a comentat atunci Cebanu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
09.04.2021 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unionismul și echili...

05.04.2021 09:23 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fața adevărată a Mai...

02.04.2021 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fake după fake

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că în prezent există circumstanțe pentru dizolvarea Parlamentului R. Moldova, după eșuarea a două tentative de a învesti Guvernul?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md