07:42:12 23.09.2018
 
Stiri

SCÂRBOS // Avea dureri mari în ureche și a mers la medic abia după nouă zile!

Știri 10.05.2018 17:40 Vizualizări862 Autor: Ziarul National
SCÂRBOS // Avea dureri mari în ureche și a mers la medic abia după nouă zile! sursa: ciao.ro

Femeia a început să acuze dureri mari în ureche. Deși trecea prin momente crâncene, a decis să își trateze afecțiunea acasă cu antibiotice. Când a început să aibă dureri și mai mari, a mers într-un final la medic.

Katie Holley a decis să își facă publică povestea ca în acest fel să tragă un semnal de alarmă. Ea a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut, dar și cum au început acele dureri în ureche.

La început, Katie credea că are o infecție banală, așa că nu s-a îngrijorat foarte mult. Însă, în una din nopți, tânăra s-a trezit brusc și a decis să își curețe urechile cu ajutorul unor bețișoare.

Ea a observat ceva straniu. Când și-a dat seama de ce avea dureri mari în ureche a mers de urgență la medic. Afecțiunea să banală s-a transformat rapid într-un real coșmar.

Medicul a descoperit că tânăra din Marea Britanie avea dureri în ureche pentru că pe unul dintre canale îi pătrunsese un gândac de bucătărie! Descoperirea scârboasă a făcut-o pe femeie să se cutremure, mai ales că a stat cu insectă în trup timp de nouă zile.

Totodată, Katie a povestit că avea constant o senzație stranie în urechea stânga. „Era de parcă cineva îmi tot punea câte o bucățică de gheață foarte aproape de timpan, aveam încontinuu dureri mari în ureche”, a mărturisit această, potrivit mirror.co.uk.

Sursa: ciao.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md