14:37:24 27.07.2025
Stiri

Rețeta Tamarei Șchiopu // Sparanghel la grătar

Reportaj 30.05.2015 16:30 Vizualizări1309
Rețeta Tamarei Șchiopu // Sparanghel la grătar sursa: google.ro

Fiindcă e sezonul grătarelor și al picnicurilor, vă recomand să uimiți musafirii cu sparanghel la grătar.

Vlăstarii de sparanghel se spală bine, apoi se înlătură capetele uscate și lemnoase.

Dacă sparanghelul a fost cules mai înainte, puteți curăța tulpina de fibrele exterioare.

Vlăstarele pregătite se ung cu ulei preferat și se condimentează cu sare și piper.

Amatorii pot adăuga și un pic de usturoi feliat și fire de ceapă verde.

Vlăstarele se pun pe grătar sau pe o tavă-gril și se pregătesc pe o parte și pe alta până se rumenesc și se caramelizează un pic.

Se servește sparanghelul atât fierbinte, cât și rece.

Autor:
Top stiri
27.07.2025 08:03 434 Horoscopul zilei 27.07.2025

Sondaj
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare în R. Moldova, pentru cine ați vota?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte