Rețeta Tamarei Șchiopu // Coptură din sfeclă roșie cu ciocolată


Ingrediente
1.Cuptorul se încălzește până la 160 de grade C.
2.Sfecla se pune într-o sită să se scurgă excesul de lichid.
3.Într-un robot de bucătărie se mestecă untul, ciocolata și sfecla roșie. Ciocolata și untul se vor topi pe parcurs.
4.Zahărul se zbate cu ouăle, apoi se amestecă atent cu mixul de sfeclă, unt și ciocolată.
5.Se adaugă făina și cacao, să se formeze un aluat uniform.
6.Aluatul se toarnă într-o tavă adâncă de copt, tapetată cu pergament de bucătărie și se coace 30-35 de minute.
7.Se lasă să se răcească, se presară cu zahăr pudră, apoi se taie în formă de romb.
8.Sunt servite prăjiturile reci, pot fi păstrate la frigider 3-4 zile.













































































