07:03:32 22.05.2025
Stiri

REȚETĂ de post // Conopidă cu ciuperci

Sanatatea & Frumusetea 07.03.2017 17:30 Vizualizări4739
REȚETĂ de post // Conopidă cu ciuperci sursa: google.ro

Conopidă cu ciuperci - o rețetă foarte potrivită pentru vremea postului. Această rețetă de post poate fi servită atât pe post de garnitură, cât și ca gustare.

Ingrediente:

1 conopidă

200 g ciuperci

100 g margarină

1 lingură făină

1 legătură de pătrunjel

sare

piper

Instrucțiuni:

Conopida ruptă bucheţele se spală şi se fierbe în apă cu sare. Ciupercile se curăţă, se spală, se taie felii şi se călesc 10-15 minute în margarină, după care se presară făina şi se sting cu o cană de apă (se poate folosi şi apa în care a fiert conopida).

După ce au dat în clocot, se adaugă conopida fiartă, se potriveşte de sare şi se mai fierb încă 10 minute. La sfârşit se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se potriveşte de piper.

Sursa: crestinortodox.ro

Autor:
Top stiri

Sondaj
Ce scenariu pare mai realist?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2025. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate Termeni și condiții News widget RSS Contacte