REȚETĂ // Cordon bleu cu spanac


Bucură-te de verde, culoarea-vedetă a primăverii, şi prepară-ţi un delicios cordon bleu cu spanac.
Ai nevoie de:
1 piept de pui dezosat
6 felii șuncă
6 felii cașcaval
150 g spanac
2 ouă
sare
piper
făină
pesmet
ulei, pentru prăjit
salată de crudități
Preparare:
Fierbi spanacul în apă cu sare cinci minute, apoi îl scurgi, îl storci și-l toci.
Tai pieptul de pui felii ca pentru șnițele, pe care le bați, apoi le condimentezi cu sare și piper, după gust. Pui pe fiecare felie câte o bucată de șuncă și una de cașcaval, apoi spanac tocat. Împăturești și fixezi cu scobitori.
Bați ouăle și pui pe farfurii, separate, făina și pesmetul, în care ai adăugat puțin piper. Treci bucățile de piept de pui prin făină, apoi prin ouă și, la final, prin pesmet.
Le prăjești în ulei încins pe ambele părți, apoi le scoți pe șervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei. Le servești cu salată de crudități.
Sursa: clickpentrufemei.ro













































































