REȚETĂ // Cartofi umpluţi cu bacon si cașcaval
Aceasta este una dintre rețetele mele preferate. Se pot face si cu urdă, telemea sau ciuperci.
Ingrediente:
● 6 cartofi mari
● 100 g cubuleţe bacon
● o ceapă
● 200 ml smântână
● 12 felii caşcaval sau brânză topită
● o legătură ceapă verde
Mod de preparare:
1. Cartofii se spală foarte bine şi se lasă în coajă. Se învelesc în folie de aluminiu fiecare şi se pun 40 de minute la cuptor.
2. În acest timp, ceapa curățată și tocată mărunt şi cubulețele de bacon se călesc fără a adăuga ulei. Se scurge eventuala grăsime lăsată de bacon, se pune smântâna şi se adaugă șase felii de cașcaval sau brânză.
3. Cartofii răcoriţi se golesc de miez, care se amestecă cu compoziţia de smântână și se pune apoi în fiecare cartof, se aşază deasupra cele șase felii de caşcaval rămase şi se lasă 10 minute la cuptor. Se servesc cu ceapă verde tocată.
Sursa: libertateapentrufemei.ro
Cei care vor submina democrația și independența R. Moldova, MONITORIZAȚI în continuare de SUA. „Statele Unite ale Americii sunt cei mai importanți parteneri ai R. Moldova atunci când vorbim de sancțiuni”
„Timpuri pe care nu le-a vrut Dumnezeu”: O expoziție dedicată foametei organizate de sovietici în Basarabia și filmul „Omorâți prin înfometare”, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală din Chișinău
Autoritățile R. Moldova, ajutate de 14 Înalți Consilieri UE în procesul de reforme și de integrare europeană: Jumătate dintre aceștia sunt din România