10:30:48 26.02.2024
Stiri

Restricții de circulație la punctul de trecere Leușeni - Albița pentru camioane

Actualitate 26.11.2023 17:52 Vizualizări827 Autor: Ziarul National
Restricții de circulație la punctul de trecere Leușeni - Albița pentru camioane


Camioanele nu pot ajunge în România prin punctuk de trecere a frontierei Leușeni - Albița, unde au fost impuse restricții de circulație.

Potrivit Poliției de Frontieră, din cauza ninsorii abundente și formării sulurilor de zăpadă, inclusiv blocarea unor drumuri publice, partea română interzice temporar circulația camioanelor.

„Astfel, la ieșirea din Republica Moldova se va restricționa deplasarea camioanelor până la revenirea la normal a condițiilor meteo și redeschiderea circulației în statul vecin”, anunță responsabilii de lafrontieră.

Totodată, deplasarea camioanelor este îngreunată și la punctul de trecere Giurgiulești - Galați, unde este autorizată trecerea frontierei numai în cazul în care mijlocul de transport este echipat corespunzător.

„La această oră toate punctele de trecere a frontierei activează fără impedimente. În continuare, circulația este îngreunată prin unele puncte de trecere a frontierei din sud, est și vestul republicii, ceea ce menținem recomandarea către participanți la trafic să amâne călătoriile până la ameliorarea condițiilor meteo”.

Poliția de Frontieră îi îndeamnă pe șoferi să se informeze din timp despre starea vremii din R. Moldova și din statul vecin, înainte de a porni la drum.

„Să nu porniți la drum, dacă există avertizări meteo despre condițiile nefavorabile în anumite regiuni. Să echipați cu tot necesarul mijlocul de transport și la orice situație problematică să contactați serviciul 112”, avertizează Poliția de Frontieră.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md