10:28:16 22.07.2024
Stiri

REGULI pentru soț // O femeie a postat o listă cu lucrurile interzise partenerului ei

Știri 21.11.2018 20:03 Vizualizări2004 Autor: Ziarul National
REGULI pentru soț // O femeie a postat o listă cu lucrurile interzise partenerului ei sursa: google.ro


O femeie din Australia a stârnit controverse după ce a postat pe internet o listă cu reguli stricte implementate pentru soțul ei. Tânăra a postat cele 10 reguli pe un grup de Facebook și a cerut părerea utilizatorilor.

Această listă a creat o adevărată dezbatere în social media, strângând rapid peste 500 de like-uri și sute de comentarii. Pentru a fi corectă, femeia a explicat că va rescrie lista de reguli, după ce i s-a spus că primele erau „prea dure”.

„Ce credeți despre asta, o părere sinceră, vă rog, vreau să fiu corectă. Ar trebui să mai adaug ceva?”, a scris ea pe Facebook.

Astfel, australianca a postat cele 10 reguli, începând cu interzicerea pe social media a soțului ei. De asemenea, ea i-a interzis bărbatului să aibă prieteni de sex feminin. Soțul ei poate avea legături doar cu alți bărbați care să nu fie însurați sau să aibă iubite.

Mai mult, el a trebui să lucreze cel puțin 50 de ore pe săptămână, să nu fumeze și să consume băuturi alcoolice de cel mult două ori pe an cu promisiunea de a nu se îmbăta.

Jocurile video și pornografia sunt de asemenea interzise. Mai mult soțul nu are voie să iasă în oraș fără soția sa. Totodată, bărbatul trebuie să mențină curățenia în casă „tot timpul”.

Bizara listă cu reguli a generat o serie de răspunsuri pe social media, unul dintre utilizatori scriind: „Și tu va trebui să urmezi aceleași reguli – fără prieteni bărbați sau social media”.

„Mult succes lui dacă vrea să facă ceva când ajunge acasă (de la serviciu), dacă tu vrei ca el să lucreze 50 de ore pe săptămână”, a scris o altă persoană.

Alte persoane au spus că femeia vrea să controleze fiecare mișcare a soțului: „Nu poți deține pe cineva! Aceasta este o negociere pentru ostatici, nu o căsnicie”.

„Dacă asta este lista ta, îmi pare rău să-ți spun că probabil vei fi singură o lungă perioadă de timp”, a comentat un alt utilizator.

Sursa: unica.roParteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md