08:09:46 04.06.2020
 
Stiri

REGRETUL lui Marinuţă

Social 09.03.2014 09:55 Vizualizări2306 Autor: Ziarul National


REGRETUL lui Marinuţă

Chiar dacă şi-a prezentat acum o săptămână demisia din funcţia de ministru al Apărării, Vitalie Marinuţă a ţinut să le transmită un mesaj celor 41 de militari moldoveni care au plecat ieri în Kosovo într-o misiune de menţinere a păcii.

Marinuţă nu a fost alături de ei atunci când au plecat pe calea aerului în Kosovo, dar a plasat un mesaj pe o reţea de socializare în care scrie că „am muncit împreună foarte mult ca acest scop să se realizeze”.

„Sunt mândru de militarii noștri și sunt convins în capacitățile și profesionalismul lor. Pentru ei, despărțirea este grea, cu toate că sunt demult gata moral pentru aceasta. Dar greutatea e mai mare, fiindcă îşi lasă acasă soțiile, prietenele, mamele, surorile în ziua de 8 Martie. Armata îţi cere să fii la datorie mereu. Din aceste considerente am luptat și eu permanent pentru salarii mai decente, condiții de trai mai bune, atitudine din partea politicienilor nu doar declarativă, dar și reală”, susţine Marinuţă.

Fostul ministru îşi exprimă regretul vizavi de faptul că „nu a participat fizic la acea ceremonie solemnă, care încununează procesul asupra căruia am lucrat ca echipă bine formată pe parcursul ultimilor 4,5 ani”, însă scrie că este şi le va fi „mereu alături”.

„Să Vă aibă Dumnezeu în paza sa, iar voi să duceți cu cinste Drapelul Republicii Moldova. Petru Onoare! Pentru Patrie! Pentru Tricolor!”, le transmite Marinuţă militarilor plecaţi în Kosovo.

Amintim că un contingent de militari moldoveni a plecat ieri în Kosovo să participe la operaţiunile internaţionale de menţinere a păcii sub egida ONU. Aceasta este prima participare a unui contingent militar al Republicii Moldova la o misiune NATO, cu mandatul Organizației Națiunilor Unite.

Vitalie Marinuţă şi-a prezentat demisia după o şedinţă în care a fost criticat de şeful statului Nicolae Timofti.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2020 11:37 Ziarul National DOC // După ce s-au „odihnit” în peri...

01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md