07:28:37 22.01.2019
 
Stiri

Punctul care poate trata 100 de boli: Masează-l în fiecare zi, iar efectele sunt uimitoare

Știri 20.01.2018 18:30 Vizualizări3008 Autor: Ziarul National
Punctul care poate trata 100 de boli: Masează-l în fiecare zi, iar efectele sunt uimitoare Sursa: efemeride.ro

O legendă japoneză spune că, odată trăia un om fericit care a primit cunoștințe de neprețuit de la tatăl său – cunoașterea punctului longevității sau punctului celor 100 de boli.

În urma sfatului primit în dar de la tatăl său, fiul și-a masat acest punct în fiecare zi și a trăit să vadă nașterea și moartea mai multor împărați.

Masarea unor puncte specifice este una dintre cele mai vechi metode de tratament orientale cunoscute, fiind folosită de mii de ani. În ansamblu, corpul uman are 365 de puncte și 12 meridiane principale, același număr cu cel al zilelor și cu cel al lunilor dintr-un an. Efectul acestor masaje speciale se bazează pe teoria canalelor și meridianelor care se află într-o foarte strânsă legătură cu anumite organe ale organismului uman.

În medicina tradițională chineză, corpul este văzut ca fiind un sistem energetic și, prin urmare, acest masaj poate afecta într-un mod pozitiv fluxul de energie și activitatea funcțională a organelor.

Activarea punctului Zu San Li produce un efect de întinerire și de vindecare, întârziind procesul de îmbătrânire. În China, acest punct este cunoscut sub numele de „Punctul Longevității”, iar în Japonia sub numele de „Punctul celor 100 de boli”.

Unde este localizat punctul magic Zu San Li?

Punctul Longevității este localizat sub rotula genunchiului. Pentru a-l găsi, acoperă-ți genunchiul cu palma corespunzătoare genunchiului pe care-l acoperi (ex. genunchiul drept – palma dreaptă). Punctul este situat între sfârșitul degetului mic și degetul inelar, sub forma unei adâncituri între oase. Acesta este punctul magic Zu San Li.

Ce responsabilități are acest punct și de ce japonezii îl numesc „Punctul celor 100 de boli”?

Acest punct:

- controlează activitatea organelor care se află în jumătatea inferioară a corpului;

- controlează activitatea măduvei spinării în părțile responsabile de funcționarea tractului gastrointestinal, organelor genitale, rinichilor și glandelor suprarenale;

Prin masarea punctului „celor 100 de boli” poți crește activitatea glandelor suprarenale, cele mai puternice glande care acționează ca un sistem de apărare principal al sănătății tale. Aceste glande sunt cele care secretă adrenalină, hidrocortizon și alți hormoni foarte importanți în sânge.Prin masarea punctului „celor 100 de boli” în fiecare zi, poți normaliza activitatea glandelor suprarenale, glande care îndeplinesc următoarele funcții la nivelul întregului organism:

- Normalizează tensiunea arterială;

- Normalizează glucoza, insulina;

- Elimină procesele inflamatorii de la nivelul întregului organism;

- Reglează activitatea sistemului imunitar;

- Îmbunătățesc digestia;

- Vindecă boli ale tractului gastrointestinal;

- Tratează efectele unui accident vascular cerebral;

Prin masarea punctului „celor 100 de boli” îți vei putea dezvolta încrederea în sine, vei elimina stresul și tensiunea și vei găsi armonia interioară.

Prin masarea punctului „celor 100 de boli” se pot vindeca mai multe boli, inclusiv banalul sughiț, constipația, gastrita sau incontinența.

Sursa: efemeride.ro

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.01.2019 09:23 Nicolae Negru Ce le-a răspuns Teodor Meleșcanu lide...

18.01.2019 09:30 Nicolae Negru Dreptul la demnitate

14.01.2019 09:21 Nicolae Negru Tractoristul, ciocârlia și poetul Leo...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md