19:28:48 17.06.2024
Stiri

Producătorii de pomușoare din R. Moldova și-ar putea vinde produsele într-una dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din România

Actualitate 24.09.2023 08:32 Vizualizări1772 Autor: Ziarul National
Producătorii de pomușoare din R. Moldova și-ar putea vinde produsele într-una dintre cele mai mari rețele de supermarketuri din România Facebook // Ambasada R. Moldova în România


Zece producători și membri ai Asociației ,,Pomușoarele Moldovei" s-au întâlnit în această săptămână cu reprezentanții Lidl România, o importantă rețea de supermarketuri de peste Prut, pentru a stabili relații de colaborare.

Întâlnirea a fost organizată de Ambasada R. Moldova în România, iar la discuții a participat și consilierul economic al misiunii diplomatice, Lucia Mursa.

,,Producătorii moldoveni au fost familarizați cu tendințele și evoluția pieței de fructe moi în România, preferințele consumatorilor, cerințele legate de ambalarea, păstrarea, certificarea produselor și alte condiții de listare a acestora în magazinele Lidl din România", arată Ambasada R. Moldova la București.

Ședința de lucru cu reprezentanții Lidl România face parte din eforturile depuse de Ambasadă pentru a spori schimburile comerciale între Republica Moldova și România, facilitând extinderea prezenței producătorilor și agenților economici moldoveni în marile rețele comerciale din România.

Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

10.06.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Europenii vor schimb...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md