23:40:17 01.12.2020
 
Stiri

Prim-ministrul Filip: „Europei nu-i trebuie o Moldovă CORUPTĂ, care se finanțează din evaziuni fiscale și spălări de bani”

Politică 02.09.2016 14:58 Vizualizări1000 Autor: Ziarul National
Prim-ministrul Filip: „Europei nu-i trebuie o Moldovă CORUPTĂ, care se finanțează din evaziuni fiscale și spălări de bani”


Prim-ministrul Pavel Filip s-a dus astăzi în Grădina Publică „Ștefan cel Mare” pentru a semna petiția privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană, în cadrul campaniei „Aderă acum”, desfășurată de mai multe organizații neguvernamentale de la Chișinău.

După ce a semnat petiția la cortul special amenajat în centrul capitalei pentru colectarea semnăturilor, premierul s-a arătat sigur că R. Moldova va deveni membru al UE.

„Eu cred cu tărie că R. Moldova va deveni membru al UE. Cel puțin, în următorii ani se va observa o apropiere de UE din partea R. Moldova”, a declarat oficialul, menționând că noi nu trebuie „să inventăm apa caldă sau alte rețete”, mai ales când toți știu cum trăiesc cetățenii în Europa unde există condiții decente de trai, iar cetățeanul este respectat de autorități.

Potrivit lui Filip, subiectul integrării europene a fost folosit în scop electoral în R. Moldova, iar mulți cetățeni s-au dezamăgit.

„Trebuie să revenim să discutăm cu oamenii. Europei nu-i trebuie o Moldovă coruptă, care se finanțează din evaziuni fiscale și spălări de bani. Trebuie să facem ordine aici, acasă. Avem multe reforme de implementat”, a recunoscut Filip.

Acesta s-a referit în mod special la reforma justiției care „este cea mai importantă și trebuie s-o ducem până la capăt”, pentru că o justiție corectă ar rezolva și problemele economice ale R. Moldova, fapt care ar duce la crearea locurilor de muncă și la salarii decente pentru cetățenii R. Moldova.

Totuși, premierul a declarat că noi „nu vom depăși aceste probleme foarte repede”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Iulian Andrei 02.09.2016 16:23

Sunt de acord, UE nu are nevoie de o Moldovă coruptă, eii au nevoie de o țară cu un nivel redus al corupției și un nivel de dezvoltare în creștere ce face în acest moment guvernarea de la Chișinău.

Realist 02.09.2016 16:59

Sa terminat cu spalarea de bani! Vseo, Platon, cel care se ocupa de marea spalatorie ruseasca de bani e deja arestat! Incet incet, lucrurile se limpezesc in Moldova

Fima 02.09.2016 16:59

Moldova a afost o țara coruptă decînd Filat împreuna cu partenerii săi de afacere printre care si Victor Țopa au transformat țara in nimic a vindtut tot ce se putea de vindut ca si cazul din în 1998, în care Filat împreuna cu partenerii săi de afaceri, printre care și Victor Țopa a vândut șase avioane de tip TU-154 la prețul de nimic de 1,1 milioane de dolari. Rușine!!! Acum Filat este închis urmează toți hoții să fie duși la pîrnae.

Dina 02.09.2016 17:33

Acum să-i vad pe toți cei ce spuniau ca acest eveniment nu va fi .

Maria 02.09.2016 17:19

Moldova va putea adera la UE doar cind criminalul Vlad Plahotniuc va fi judecat in bagat pe viata in puscarie!

Vova 02.09.2016 17:20

Acei care tipa tare cu pro-europa dar de colo se aliaza cu moscovitul Usatii , dar Partidul Democrat tace si face - intareste relatiile strins cu Europa.

Vova 02.09.2016 17:25

Doar un pro-european avem in tara asta? De ce si cei care tind sa ajunga la conducere si pretind ca sunt pro-europeni nu semneaza aceasta petitie? Sau banii si legaturile vin din Rusia?

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // La mulți ani, România!

27.11.2020 09:27 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine să-l sfătuiască...

23.11.2020 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Noii neutraliști

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Guvernul Chicu trebuie să-și continue activitatea și după ce Maia Sandu a câștigat funcția de președinte al R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md