06:28:52 06.12.2023
Stiri

Premierul Recean, sarcină pentru ministrul Spînu, care trebuie îndepinită până „mâine”: „Anunțați proiectele care trebuie să ne interconecteze eficient în UE prin România. Bani sunt pentru următoarele nouă trimestre”

Actualitate 13.09.2023 11:13 Vizualizări864 Autor: Ziarul National
Premierul Recean, sarcină pentru ministrul Spînu, care trebuie îndepinită până „mâine”: „Anunțați proiectele care trebuie să ne interconecteze eficient în UE prin România. Bani sunt pentru următoarele nouă trimestre”


Premierul Dorin Recean i-a solicitat astăzi ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regional, Andrei Spînu, în debutul ședinței Guvernului, să-i prezinte „mâine” viziunea sa pentru dezvoltarea sectorului infrastructurii.

Șeful Guvernului i-a transmis lui Spînu că miniștrii Afacerilor Interne și Educației și Cercetării, care au preluat funcțiile odată cu el, au făcut deja acest lucru.

„Domnule ministru Spînu, așa cum au făcut-o și colegii Dvs. de la Interne și de la Educație, vă rog mâine să prezentați viziunea de dezvoltare a infrastructurii. Viziunea pe termen lung și livrabile pe următoarele nouă trimestre – dezvoltarea infrastructurii rutiere, infrastructurii feroviare, foarte importantă devine acum infrastructura portuară, infrastructura aeriană. La fel este important ca să avem apă și canalizare în fiecare sat”, a solicitat Recean.

Premierul a mai cerut să-i fie prezentate și proiectele pe termen lung, „care trebuie să ne interconecteze eficient în UE, în Vest prin România pe cale ferată, autostradă”.

„Banii sunt pentru următoarele nouă trimestre. Dvs. trebuie să vă asigurați că aceste proiecte sunt implementate”, a punctat șeful Guvernului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md