11:21:05 27.03.2023
Stiri

DOC // Posturile de ȘOFERI de troleibuz în Chișinău, în TOPUL celor mai plătite oferte de muncă de pe piață: Ce agenți economici oferă salarii de 40 000 de lei lunar

Actualitate 16.03.2023 09:44 Vizualizări2575 Autor: Ziarul National
DOC // Posturile de ȘOFERI de troleibuz în Chișinău, în TOPUL celor mai plătite oferte de muncă de pe piață: Ce agenți economici oferă salarii de 40 000 de lei lunar
Poză simbol


Mai mulți agenți economici din R. Moldova caută programatori, dezvoltator software, contabili și șoferi, anunțând salarii de 30 000 - 40 000 de lei pe lună.

Potrivit unui top 100 al celor mai bine plătite locuri de muncă vacante, făcut public de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), pe piață sunt oferte de consultanți, șoferi, inclusiv de troleibuz, sudori, operatori telefonici, cusători etc., pentru care sunt oferite salarii care încep de la 12 000 de lei lunar.

Cel mai plătit loc de muncă este oferit de compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. din mun. Chişinău - până la 40 de mii de lei lunar - pentru poziţia de programator/programatoare. Angajatorul are faţă de angajaţi următoarele cerinţe: cunoştinţe aplicabile în domeniul de operare cu privire la utilizarea sitemului Backend, crearea codurilor, programelor şi bibliotecilor, optimizarea aplicaţiilor. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este una dintre cerinţele obligatorii ale angajatorului.

Compania Marcodor S.R.L. din mun. Chişinău oferă la fel un salariu atractiv de până la 40 de mii de lei pentru poziţia de dezvoltator software. Cerinţele angajatorului sunt atribuite utilizării limbajelor de programare (Front-end, JS, EXT, VUE, Delphi, Php Developer).

Salarii de până la 30 de mii lei oferă companiile: JT INTERNATIONAL TRADING S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de contabil/contabilă, ANCOM-AGRO S.R.L. din or. Floreşti - conducător/conducătoare auto, dar și VIITOR SERVICE S.R.L. din or. Ialoveni pentru poziţia de motorist/motoristă.

Remunerări salariale până la 25 de mii de lei oferă şi companiile: MODERN SISTEM S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţiile de consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor, ISIGHT PARTNERS S.R.L din mun. Chişinău (reprezentant tehnico-comercial/reprezentantă tehnico-comercială) şi DANSICONS S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de dulgher/dulgheriţă.

Companiile din mun. Chişinău MADENA-CONS S.R.L. şi INOXPLUS S.R.L. oferă mai multe locuri de muncă vacante în domeniul industriei pentru poziţia de sudor/sudoriță cu arc electric de argon. Remunerarea salarială este de până la 20 de mii de lei.

Mai multe companii din mun. Chişinău: TELLYOU S.R.L., XPLANE RESEARCH S.R.L., S.C. MAGENTA CONSULTING S.R.L. oferă locuri de muncă vacante pentru poziţiile de operatori telefonici cu o remunerare salarială de până la 15 mii de lei.

Locuri de muncă vacante sunt oferite de către PARCUL DE TROLEIBUZE NR. 3 din mun. Chişinău pentru poziţiile de conducător/conducătoare de troleibuz. Remunerarea salarială oferită de angajator este de 12 000 – 13 900 de lei.

Compania Î.C.S. LEAR CORPORATION S.R.L. din mun. Ungheni oferă cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de cusător/cusătoreasă (cusătoare), salariul oferit este de până la 12 mii de lei.

Vedeți mai jos Top 100 al celor mai bine plătite locuri de muncă vacante valabile astăzi pe piață:

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.03.2023 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Reunirea sincronă, „...

24.03.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Xi în tranșee cu Pu...

22.03.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Cine să facă reUnirea?

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că decizia Parlamentului de a modifica sintagma „limba moldovenească” cu cea de „limba română” în legislația națională, în conformitate cu decizia Curții Constituționale din anul 2013, este corectă?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md