17:33:18 19.09.2020
 
Stiri

OPINIE // Dodon a transformat realitatea din R. Moldova într-un film de groază și asta îl va costa scump la toamnă

Actualitate 04.08.2020 13:57 Vizualizări718 Autor: Ziarul National
OPINIE // Dodon a transformat realitatea din R. Moldova într-un film de groază și asta îl va costa scump la toamnă


„Cetățenii R. Moldova și guvernarea lui Dodon trăiesc în realități paralele", se arată într-un articol apărut pe timpul.md, în contextul ultimului sondaj de opinie prezentat în această săptămână. În ciuda faptului că guvernarea lui Dodon încearcă să coloreze realitatea în roz, aceasta rămâne cenușie în ochii cetățenilor.

Autorii fac referire la rezultatele unui sondaj realizat de „Intellect Group”, potrivit căruia majoritatea cetățenilor compară situația din țară cu un film de groază sau cu o dramă, în situația în care cred că președintele Igor Dodon este cel care conduce de facto, țara.

„Aproape jumătate din cei intervievați consideră că trăiesc într-un film de groază, sau o dramă, iar aproape un sfert s-au gândit la o comedie. Dar în mod cert, când s-au referit la comedie nu a fost în sens bun pentru autorități”, se menționează în articol.

Numărul celor decepționați în realitatea din Moldova devine și mare dacă se ține cont că o parte dintre cei chestionați au comparat situația din țară cu o melodramă sau cu un thriller.

Autorii articolului notează că, după toate probabilitățile, în Moldova nu a existat niciodată un număr atât de mare de cetățeni, nici chiar în cele mai adânci crize traversate, ce consideră că lucrurile în țară merg într-o direcție greșită.

Potrivit articolului, ratările guvernării atât ce ține de gestionarea crizei pandemice, cât și a celei economice cetățenii vor asocia criza cu președintele Dodon, întrucât el a ținut cu tot dinadinsul să se erijeze ca cel mai influent politician din țară.

„Asocierea lui Igor Dodon cu „soluția”, cu Putin, familistul sau ortodoxul, așa cum își crease imaginea pe parcursul ultimului deceniu va pierde în fața noii imagini. Filmul de groază și drama, în care el joacă rolul principal, nu-i vor aduce prea multe „like-uri” la prezidențialele din toamnă”, se arată la finalul articolului publicat pe timpul.md.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.09.2020 12:45 Ziarul National Dodon e de acord ca POLITICIENII să n...

18.09.2020 09:26 Nicolae Negru Nicolae Negru // E posibilă refacerea...

15.09.2020 10:03 Ziarul National Alecu Reniță // Moldova are chipul și...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md