07:40:53 19.08.2019
 
Stiri

OPINIE // „Cei de la „ACUM” așa și nu au înțeles că CEDĂRILE lor în fața PSRM nu au niciun rost. Alianța între PD și PSRM este ca și făcută”

Politică 06.06.2019 19:33 Vizualizări2242 Autor: Ziarul National
OPINIE // „Cei de la „ACUM” așa și nu au înțeles că CEDĂRILE lor în fața PSRM nu au niciun rost. Alianța între PD și PSRM este ca și făcută”

Fostul ministru al Economiei, Alexandru Muravschi, consideră că alianța dintre PD și PSRM este practic formată, iar cedările făcute de Blocul „ACUM” nu prea contează. În schimb, „ACUM” a reușit să-i dezamăgească pe o parte din alegătorii săi, iar pe unii din ei chiar i-a pierdut.

„Nici PAS și nici „DA” așa și nu au înțeles că cedările lor, care au stârnit nemulțumirea unei părți considerabile a electoratului (nu este exclus că au pierdut o parte din electorat), nu mai contează. Aceste cedări puteau fi salutate și prețuite de „partenerii” din PSRM, doar atunci când erau îndeplinite toate condițiile lor”, crede acesta.

Muravschi a mai adăugat că șansele Maiei Sandu să câștige următoarele alegeri prezidențiale s-au diminuat semnificativ, mai ales că deja e nevoită să dea explicații propriului electorat privind o posibilă alianță cu PSRM.

„Alianța între PD și PSRM este ca și făcută. Mulți vor spune că politica e murdară, în special cea moldovenească. Nu este chiar așa. Politica este un joc, mai bine spus o luptă. Câștigă cel care are o tehnică mai bună și folosește procedee secrete. Diletanții nu au loc pe covorul de luptă. Așa că unica perspectivă a celor de la „ACUM” este opoziția. De comportamentul lor în opoziție depinde dacă vor rămâne în politica mare sau nu”, a conchis fostul ministru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md