04:42:21 01.04.2020
 
Stiri

O nouă companie pe piața transportului AERIAN din R. Moldova. HiSky deja a scos la vânzare bilete către șase destinații din Europa

Advertising 20.02.2020 10:58 Vizualizări1716 Autor: Ziarul National
O nouă companie pe piața transportului AERIAN din R. Moldova. HiSky deja a scos la vânzare bilete către șase destinații din Europa

Consumatorii de servicii aviatice au de astăzi o nouă alternativă – HiSky. Compania fondată în R. Moldova se lansează pe piața locală și regională în baza unui parteneriat cu operatorul român Cobrex Trans. În fruntea acestei companii este Iulian Scorpan, care anterior a condus o altă companie aeriană din R. Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al Companiei HiSky, deja sunt scoase în vânzare bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Ultima – Dusseldorf - reprezintă o premieră absolută pentru piața din R. Moldova. Cursele spre această destinație vor fi operate în fiecare zi de luni și vineri.

„Rezervarea biletelor sunt disponibile începând cu ziua de astăzi (pe site-ul hisky.md și la agențiile partenere), iar cursele vor fi operate începând cu data de 10 aprilie. Împreuna cu partenerii noştri de la „Cobrex Trans” vom opera zborurile cu o flotă modernă care, în prezent, constituie două aeronave de tip Airbus A320”, se arată în comunicat.

Politica de prețuri pe care se sprijină acest parteneriat, îmbină principiile low-cost, cu o gamă de servicii adiționale taxate de o manieră simplă, astfel încât pasagerii să aibă deplină stăpânire pe alegerea lor.

Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, dar indiferent pe care o vor alege pasagerii, vor avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil. Echipa HiSky, în frunte cu directorul general Iulian Scorpan, este formată din oameni cu zeci de ani de experiență în aviație, fapt care ne va ajuta să construim politici pe standarde, legislație, reglementări naționale și internaționale.

„HiSky își propune să importe și să cultive, aici, la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privesc zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie - toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

O experiență bogată în aviație au și partenerii din echipa „Cobrex Trans”. Compania aeriană a fost înființată în anul 1994 în Brașov și certificată de Autoritatea Aeronautică Română ca operator aerian care are dreptul să desfășoare misiuni de transport aerian public intern și internațional.

Misiunea principală a operatorului Cobrex Trans este să demonstreze tuturor pasagerilor că pot avea acces rapid către destinațiile dorite și un plus de siguranță, securitate și confort.

„Nu suntem la prima colaborare cu echipa care astăzi se află la conducerea HiSky, motiv pentru care am creat un parteneriat bazat pe încredere reciprocă. Interesul primordial al companiei noastre este standardul ridicat la preț de low cost. Ne dorim ca pasagerii care beneficiază de serviciile noastre să călătorească înspre destinațiile alese într-un mediu plăcut, sigur, confortabil. De asemenea, văd această colaborare ca fiind fructuoasă pentru ambele echipe. Ceea ce îmi doresc de la acest parteneriat vizează, în primul rând, oamenii și serviciile oferite acestora.” afirmă Mihaela Apavaloaie, directorul comercial al companiei „Cobrex Trans”.

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile de socializare: facebook, instragram și twitter.

NOTĂ:

Companiile HiSky şi „Cobrex Trans” vor opera zboruri cu avioane din familia Airbus A320, cea mai vândută linie de aeronave din lume. Toate avioanele corespund standardelor internaționale de siguranță. Acestea au o capacitate de 180 de locuri. Toți pasagerii ajunși la bordul aeronavelor HiSky vor avea parte de siguranță, calitate și o abordare cu stil. Pe parcursul călătoriei călătorilor le vor fi oferite sandwich-uri și băuturi gratuite.

HiSky a adoptat o politică de prețuri transparentă astfel încât pasagerul să aibă deplină stăpânire financiară pe costurile călătoriei sale. În afară de prețul biletului care include toate taxele conexe, inclusiv taxa pentru bagajul de mână mic (până la 8 kg, dimensiuni 40x30x20 cm), pasagerii HiSky pot alege una dintre cele trei opțiuni suplimentare de bagaj.

Bagajul de mână de până la 10 kg – 10 euro.

Bagajul de cală de până la 20 kg – 20 euro.

Bagajul de cală de până la 30 kg – 30 euro.

Atragem atenția asupra faptului că în funcție de pachetul de servicii pe care îl alegeți (basic, classic, premium, sau premium plus), serviciul „bagaje adiționale” poate deveni gratuit!

Basic – bagaj de mână mic, gratuit.

Classic – bagaj de cală de până la 10 kg (115 cm), gratuit.

Premium - bagaj de cală de până la 20 kg (158 cm), gratuit.

Premium Plus - bagaj de mână de până la 10 kg (115 cm) + bagaj de cală de până la 20 kg (158 cm), gratuit.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
30.03.2020 10:00 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională (2)

27.03.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Unirea rațională sau...

23.03.2020 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // La plecarea lui Petr...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md