03:08:33 21.05.2022
Stiri

O Ambasadă străină de la Chișinău va prelua AMPRENTELE digitale de la cetățenii R. Moldova care vor să obțină viză în acest stat

Politică 15.04.2019 16:06 Vizualizări2415 Autor: Ziarul National
O Ambasadă străină de la Chișinău va prelua AMPRENTELE digitale de la cetățenii R. Moldova care vor să obțină viză în acest stat 123FR


Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova va procesa datele personale şi va prelua amprentele digitale tuturor solicitanţilor de viză din R. Moldova.

Excepţie fac persoanele sub 14 ani sau peste 70 de ani, solicitanţii de vize diplomatice, de serviciu sau de curtoazie, persoanele cărora în ultimii 5 ani le-au fost preluate amprentele digitale sau cele pentru care, din diferite motive obiective, va fi imposibilă preluarea amprentelor digitale.

Noile reguli reies din ultimele modificări operate în legislaţia Republicii Populare Chineze cu privire la lansarea sistemului online de aplicare la viza chineză, precum şi de programare online a solicitanţilor pentru depunerea setului de acte necesare.

Cetăţenii Republicii Moldova care intenţionează să călătorească în Republica Populară Chineză pot să se informeze aici cu privire la noile proceduri din legislația chineză.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md