20:10:44 23.09.2018
 
Stiri

Liderul partidului de la guvernare, la începutul anului școlar: „Să-i încurajăm pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar”

Alegeri 2018 03.09.2018 11:40 Vizualizări2880 Autor: Ziarul National
Liderul partidului de la guvernare, la începutul anului școlar: „Să-i încurajăm pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar” facebook

Lliderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, îi îndeamnă pe elevi, la începutul anului școlar 2018-2019, să învețe bine și să-și croiască un rost în viață.

„În septembrie, începe o nouă aventură a cunoașterii pentru cei mici. Își deschide ușile una dintre cele mai nobile și utile invenții ale omenirii - școala. În aceste zile pline de emoții pentru copii, le doresc să învețe pentru sine, de dragul cunoștințelor, de dragul propriului rost în viață. Le amintesc că anume în școală, printre cărți și studii, se pune temelia succesului care va veni odată”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

Politicianul a avut un mesaj și pentru pedagogi, dar și părinți. „Iar pedagogilor și părinților le doresc să aibă răbdare, să fie toleranți față de spiritul rebel al elevilor, față de ambițiile și pasiunile lor. Cei tineri întotdeauna au simțit mai bine direcția schimbărilor decât cei vârstnici. Ei și astăzi simt, intuiesc mai bine decât noi profesiile, care vor fi importante în viitor, peste câteva decenii.

Să-i încurajăm deci pe copiii noștri să viseze frumos, să experimenteze, să gândească temerar.

Să le oferim educație de calitate și să-i ajutăm să fie pregătiți pentru viitorul atât de imprevizibil, astfel încât ei să știe să valorifice acel viitor în folosul lor, al societății și al țării”, a mai adăugat Plahotniuc.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md