10:06:47 18.05.2024
Stiri

Marcel Ciolacu, prim-ministrul României: „Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova”

Actualitate 15.05.2024 09:49 Vizualizări804 Autor: Ziarul National
Marcel Ciolacu, prim-ministrul României: „Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova”


Premierul României, Marcel Ciolacu, este convins că președinta Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova, iar România va ajuta statul nostru, pentru că acolo „sunt români, nu sunt altceva”.

Prezent marţi-seară la Digi24, Ciolacu a fost întrebat despre ultimele ameninţări ale Rusiei la adresa preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, a cărei politică a fost comparată de purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, cu politica celui de-al Treilea Reich.

CITIȚI și „DELIR HALUCINANT” // Maria Zaharova, ironizată de MAE: „Pare gata să comenteze pe orice subiect, inclusiv pe cele care nu sunt în aria ei de expertiză. Afirmațiile ei despre limba vorbită în Republica Moldova nu pot fi luate în serios”

„Maia Sandu este singura soluţie europeană şi democratică pentru Republica Moldova. Nu există altă soluţie democratică decât Maia Sandu. Pentru că şi doamna Maia Sandu are alegeri, România va ajuta Republica Moldova, pentru că în Republica Moldova sunt români, nu sunt altceva. Nu mai sunt moldoveni, nu mai există limba moldovenească, este limba română şi sunt români (...) Este greu să-şi extindă frontul în acest moment domnul dictator Putin (...) Este un război hibrid, este normal să fie aceste ameninţări, dar există şi o logică militară, care arată că, dacă în Ucraina este un război armat, în Republica Moldova este un război hibrid”, a răspuns premierul Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

10.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Contopirea „Zilei Vi...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md