14:21:18 23.02.2024
Stiri

Maia Sandu, SUPĂRATĂ pe reprezentanții PPDA: „Am aflat din presă despre asta. Lucrurile trebuie făcute transparent”

Politică 20.01.2020 11:21 Vizualizări2902 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, SUPĂRATĂ pe reprezentanții PPDA: „Am aflat din presă despre asta. Lucrurile trebuie făcute transparent”


Lidera PAS, Maia Sandu, este supărată pe faptul că reprezentanții PPDA au ales ca prin intermediul presei să anunțe despre candidatura lui Mihai Druţă la funcția de deputat în circumscripția nr. 38, Hâncești. Ex-premierul menționează că liderii PPDA i-au promis să vină cu un răspuns în ceea ce privește susținerea candidatei Olesea Stamate, însă au făcut cu totul altfel.

Citește și: PAS şi PPDA nu au mai convenit ACUM în privinţa unui candidat comun în circumscripţia nr. 38. Cine e candidatul lui Năstase la Hânceşti

„Noi am avut o discuție cu cei din PPDA, în care i-am anunțat despre candidatul nostru la funcția de deputat în circumscripția nr. 38. Am vorbit despre necesitatea sprijinirii unui singur candidat. Ei au promis că vor reveni cu un răspuns, însă nu s-a întâmplat așa. Ulterior, am văzut din presă că vor să-l înainteze pe domnul Mihai Druță, pe care îl respectăm foarte mult. Mihai Druță a fost unul dintre candidați care urmau să candideze la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 50, Europa de Vest”, a declarat astăzi Maia Sandu.

Citeşte şi: Un fost MINISTRU va candida la funcţia de DEPUTAT în circumscripţia nr. 38, Hânceşti

Politiciana este indignată că a aflat din presă despre faptul că PPDA va avea la Hâncești un candidat. „Am aflat din presă asta, dar cred că lucrurile trebuie făcute transparent. Noi nu am fost abordați și nici nu avem certitudinea că domnul Druță a acceptat să candideze”, a adăugat Maia Sandu.

De menționat că reprezentanții Consiliului Naţional Politic al PAS au desemnat-o sâmbăta trecută pe Olesea Stamate în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripția nr. 38. În același timp, cei de la PPDA, prin vocea prim-vicepreședintelui Alexandru Slusari, au declarat că Mihai Druță va fi candidatul formațiunii.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md