13:53:41 03.10.2023
Stiri

Gestul lui Șevciuk care a REVOLTAT politicienii de la Tiraspol! A vorbit despre SPONSORII săi

Politică 19.05.2015 13:12 Vizualizări1844 Autor: Virginia Nica
Gestul lui Șevciuk care a REVOLTAT politicienii de la Tiraspol! A vorbit despre SPONSORII săi tiras.ru


Politicienii care formează așa-zisa opoziție de la Tiraspol critică tot mai dur regimul lui Șevciuk, unul din subiectele discutate aprins fiind călătoria lui în Grecia, călătorie despre care liderul de peste Nistru spune că a fost sponsorizată de „oameni cu bani”.

Potrivit dniester.ru, din cauza cenzurii, politicienii locali își expun părerea despre anumite acțiuni ale regimului instalat la Tiraspol pe forumurile interzise. Unul din subiectele discutate aprins în ultima perioadă este călătoria lui Evgheni Șevciuk cu un avion de lux în Grecia.

Tema a fost abordată și de jurnaliști, în cadrul unei conferințe de presă organizate de Evgheni Șevciuk. Astfel, șeful așa-zisei administrații de peste Nistru a declarat că cheltuielile pentru astfel de călătorii, cum ar fi cea din Grecia unde a fost să viziteze lăcașurile sfinte, sunt finanțate de oameni cu bani.

„Când am efectuat vizita la Chișinău, veneam din Grecia unde am fost să mă rog. (...) În ceea ce privește cursa avia. Nu suntem singuri pe lume. Sunt prieteni, care au asemenea posibilități financiare și au în proprietate astfel de mijloace de transport aerian. Au câștigat ei aceste resurse din activități de antreprenoriat din afara Transnistriei. În baza relațiilor de prietenie, în baza ajutorului prietenesc, ei îmi pun la dispoziție posibilitatea de a circula cu asemenea mijloace. Acest transport nu este din Transnistria și economia sau bugetul nu vor avea de suferit”, a declarat Șevciuk.

Potrivit realitatea.md, Șevciuk a efectuat, în martie, o vizită în Grecia, utilizând o cursă charter, al cărei cost ar atinge 25 de mii de euro. Menționăm că așa-zisa președinție de la Tiraspol a anunțat, pe 15 mai, că Evgheni Șevciuk a efectuat recent un pelerinaj în Grecia, însoțit de Mitropolitul Vladimir. Regiunea se confruntă cu o criză economică fără precedent.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md