04:06:45 08.12.2023
Stiri

GALERIE FOTO // Cine este primul soţ al Andreei Marin!

Monden 17.09.2017 17:01 Vizualizări5135 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO // Cine este primul soţ al Andreei Marin! Sursa: cancan.ro


Andreea Marin a reuşit să rămână pe parcursul anilor una dintre cele mai frumoase femei din showbiz, menţinându-se într-o formă de invidiat!

În prezent, după divorţul de Tuncay Ozturk, vedeta pare că a regăsit dragostea. Totuşi, dacă întreaga ţară îi cunoaşte pe Ştefan Bănică Jr. şi medicul Tuncay, primul soţ al Andreei Marin a rămas constant o prezenţă extrem de discretă!

Cristian Gheorghiţă s-a căsătorit cu bruneta în anul 1995, iar mariajul a durat doar trei ani, fără ca cei doi să aibă şi un copil. Andreea Marin avea doar 21 de ani la acea vreme, însă nu tinereţea ar fi fost cea care a dus la divorţ, unul cât se poate de civilizat de altfel, ci inerentele nepotriviri de caracter, care au produs o uzură în cuplu.

„Dintr-o experienţă precum divorţul ai multe de învăţat despre tine. Vina se împarte atunci când doi oameni se despart. Nu pot spune că m-am măritat prea devreme. Am făcut-o la 21 ani, din dragoste, dar amândoi ne-am dat seama la un moment dat că drumurile noastre sunt diferite. Doi oameni se iubesc în momentul în care se întâlnesc, dar se pot dezvolta în mod diferit ulterior. Asta mi-a zis tata. Orice cuplu care ajunge la divorţ trece şi prin reproşuri de genul că nu e bine pusă cana pe masă, povestea Andreea, la un moment dat.

Ea preciza că a rămas în relaţii bune cu primul soţ

„Bineînţeles că am trecut şi noi printr-o astfel de fază a relaţiei. Nu eu l-am anunţat că divorţez. A fost o decizie luată de comun acord. Ne-am dat seama că nu ne mai potrivim. N-a fost uşor să luăm o astfel de decizie, pentru că în acel moment aveam sentimente unul faţă de celălalt. Dar relaţiile noastre au rămas extrem de civilizate şi după divorţ. Nu pot să spun că am păstrat neapărat legătura, dar lumea e mică, iar atunci când ne întâlnim discutăm, nu ne evităm”, declara vedeta despre căsnicia cu afaceristul.

Fostului soţ al Andreei Marin îi merge foarte bine

Absolvent al unor şcoli de prestigiu din străinătate, Cristian Gheorghiţă a prins de tânăr „microbul” afacerilor, iar în prezent este director general pe marketing pentru o companie autohtonă, dar şi manager al propriei afaceri.

Şi în viaţa personală îi merge cât se poate de bine, deoarece fostul soţ al Andreei Marin şi-a refăcut viaţa alături de cea care i-a dăruit şi un băieţel. Cristian este extrem de mândru de micul Sacha, care obţine constant rezultate foarte bune la şcoală, dar şi de soţia lui, alături de care se afişează constant în fotografiile postate online.

Sursa: cancan.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md