15:19:40 29.02.2020
 
Stiri

FOTO // Rușii pun umărul la campania socialistului Ceban? Șosea de centură pe HÂRTIE pentru Chișinău: Un participant la Forumul economic moldo-rus a prezentat proiectul, iar președintele Dodon a promis o INIȚITIVĂ

Economie 20.09.2019 13:00 Vizualizări1589 Autor: Ziarul National
FOTO // Rușii pun umărul la campania socialistului Ceban? Șosea de centură pe HÂRTIE pentru Chișinău: Un participant la Forumul economic moldo-rus a prezentat proiectul, iar președintele Dodon a promis o INIȚITIVĂ Facebook


Președintele Consiliului de administrație al Parteneriatului nonprofit rus „Grupul companiilor de proiectare și construcții „Renaștere”, Igor Bukato, a prezentat la Președinție, în cadrul unei întrevederi cu șeful statului Igor Dodon, proiectul viitoarei „șosea de centură” a municipiului Chișinău. Acest lucru se întâmplă în plină campanie electorală pentru funcția de primar general al Capitalei, în care este implicat și deputatul socialist Ion Ceban.

Potrivit unui comunicat de presă al Președinției, Igor Bukato, care se află în R. Moldova pentru a participa la Forumul economic moldo-rus, au făcut o prezentare a activității grupului de companii „Renaștere”.

În special, s-a menționat că investitorii au construit autostrăzi în Sankt Petersburg și Ashgabat, au edificat zeci de obiecte de calitate în infrastructura rutieră și municipală în acestea și în alte orașe.

Pentru R. Moldova, investitorii ruși propun construirea unei șosele de centură în jurul Chișinăului, care ar „corespunde tuturor standardelor internaționale și ar contribui la fluidizarea traficului din capitala și din partea centrală a republicii”.

„Am apreciat proiectul propus, deoarece îl consider extrem de important pentru dezvoltarea economică a R. Moldova. În acest sens, am anunțat că voi veni cu o inițiativă prezidențială privind demararea unor negocieri oficiale în vederea încheierii unui acord privind construcția șoselei de centură. De asemenea, consider că atragerea investițiilor ruse va impulsiona dezvoltarea și consolidarea parteneriatului strategic al statelor noastre”, a declarat Igor Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.02.2020 09:22 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce Dodon se arunc...

24.02.2020 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // 100 de zile cu Guver...

21.02.2020 08:59 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cazul Irinei Rimes, ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Aureliu Ciocoi, trebuie să-și dea demisia, după ce a declarat că armata rusă a intervenit în războiul din Transnistria pentru „a opri vărsările de sânge”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md