19:39:06 26.07.2021
 
Stiri

UPDATE, FOTO // Fală explică ce e cu GEANTA primită de la Poalelungi. Presupusul avocat al lui Veaceslav Platon i-a transmis o „BORSETKĂ” unui apropiat al lui Igor Dodon. „Apoi ne mai întrebăm de unde decizii de IERTARE și plecăciune față de Slavic”

Actualitate 15.06.2021 10:59 Vizualizări2227 Autor: Ziarul National
UPDATE, FOTO // Fală explică ce e cu GEANTA primită de la Poalelungi. Presupusul avocat al lui Veaceslav Platon i-a transmis o „BORSETKĂ” unui apropiat al lui Igor Dodon. „Apoi ne mai întrebăm de unde decizii de IERTARE și plecăciune față de Slavic” Facebook


UPDATE // Nicolae Fală neagă că este avocatul lui Igor Dodon, dar și faptul că a primit ceva de la pretinsul avocat al lui Platon, Mihai Poalelungi.

Fală a subliniat că nu l-a apărat niciodată pe Igor Dodon și că nu va face acest lucru, pentru că are alte viziuni decât cele ale liderului socialist.

„Sunt coleg cu Mihai Poalelungi. Lucrăm în acelaşi barou şi predăm la aceeaşi facultate. Într-o zi am venit să luăm masa la un restaurant. Când a parcat maşina, colegul Poalelungi a trecut cu roţile peste un lanţ care era la pământ. Paznicul i-a făcut observaţie, iar colegul mi-a dat să-i ţin câteva minute poșeta şi s-a dus să dea puţin maşina în spate. A revenit și i-am întors geanta. Este poșeta sa personală cu care vine la serviciu în fiecare zi. Acolo se vede că eu am poșeta mea și el pe a lui”, a declarat Fală pentru Deschide.md.

De asemenea, avocatul susține că prin apariția acestor fotografii se demonstrează faptul că el este filat.

Fostul președinte al Curții Supreme de Justiției (CSJ) și al Curții Constituționale (CC), Mihai Poalelungi, ar fi avocatul lui Veaceslav Platon, care ieri a fost declarat nevinovat în dosarul fraudei bancare, anunță deputatul PAS, Lilian Carp.

Parlamentarul a făcut publice două poze în care apar Mihai Poalelungi și Nicolae Fală, care ar fi avocatul lui Igor Dodon. Din imagini se vede cum Poalelungi îi transmite o geantă lui Fală.

„După cum îmi confirmă sursele, Mihai Poalelungi este avocatul lui Platon, iar Nicolae Fală - al lui Dodon. Sunt de la Baroul lui Berlinski, unde activează și fratele lui Clima (președintele Curții de Apel Chișinău, revocat recent printr-un decret semnat de Maia Sandu n.r.). Apoi ne mai întrebăm de unde decizii de iertare și plecăciune față de Slavic”, a scris Carp pe Facebook.

Acesta se referă și la geanta care ar fi ajuns la avocatul lui Dodon.

„Dar cel mai interesant este că acești doi avocați au fost văzuți în parc. Poalelungi îi transmite lui Fală o „borsetkă”. „Borsetka” nu-i „kuliok” și ziua de joi nu-i ca zi de luni”, a conchis Carp.

Controversatul om de afaceri Veaceslav Platon a fost declarat nevinovat în dosarul privind frauda bancară în care a fost condamnat la 18 ani de închisoare. Decizia a fost luată pe 14 iunie curent de către Judecătoria Buiucani.

În luna mai 2020, procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că „dosarul în privința cetățeanului Veaceslav Platon a fost falsificat în totalitate”, iar „acuzarea a fost întemeiată pe aprecieri intenționat denaturate și interpretarea eronată a faptelor, care rezultau din acuzațiile în privința lui Șor”. „Prin urmare, cetățeanul Platon a fost absolut ilegal condamnat și, respectiv, ilegal își ispășește pedeapsa”, se menționa în declarația procurorului general.

Astfel, Procuratura Generală a inițiat procedura de revizuire a dosarului lui Veceaslav Platon, iar în urma analizării a tuturor probelor și audierii repetate a martorilor, la data de 28 mai curent procurorii au renunțat la toate acuzațiile în privința omului de afaceri.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.07.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Jocul cifrelor și al...

23.07.2021 09:32 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica României în...

20.07.2021 15:37 Ziarul National George Damian // Adio, Basarabia! Ren...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că trebuie să fie viitorul prim-ministru al R. Moldova, după victoria PAS din alegerile parlamentare anticipate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md