22:58:24 06.12.2022
Stiri

FOTO // Președintele Platformei „Acțiunea 2012”, despre NUMĂRUL participanților la Marea Adunare Centenară: „E cea mai mare manifestare unionistă din ultimii 25 de ani”

Știri 26.03.2018 16:40 Vizualizări2817 Autor: Ziarul National
FOTO // Președintele Platformei „Acțiunea 2012”, despre NUMĂRUL participanților la Marea Adunare Centenară: „E cea mai mare manifestare unionistă din ultimii 25 de ani” facebook


Președintele Platformei „Acțiunea 2012”, George Simion, este indignat de faptul că unele persoane, dar și poliția ar oferi date despre numărul celor prezenți ieri la Marea Adunare Centenară din Piața Marii Adunări Naționale care nu ar corespunde adevărului.

„De obicei, pe mâncătorii de r..t îi las în treaba lor. Dar când au chef de polemici, le putem da argumente, pentru că cele corecte sunt de partea noastră! Numărul oamenilor prezenți ieri e irelevant. Piața a fost plină! Totuși, e cea mai mare manifestare unionistă din ultimii 25 de ani de la Chișinău. Am ținut totul într-o organizare bună, în care fiecare s-a simțit reprezentat și, pentru prima oară, am fost UNIȚI”, a scris Simion pe pagina sa de Facebook.

VIDEO, LIVE TEXT // Marea Adunare CENTENARĂ din centrul Chișinăului: Piața Marii Adunări Naționale este PLINĂ

În același context, Simion a adus argumente că în PMAN au fost mai mult de 7 000 - 8 000 de oameni, așa cum a anunțat poliția. „Dacă vreți calcule, acestea se fac științific, cu numărul de oameni pe metru pătrat. Uitați și calculele, în funcție de gradul de ocupare (de îmbulzeală, dacă vreți), de pe un site specializat”.

Președintele Platformei „Acțiunea 2012” le răspunde și celor care au admis că vor fi provocări la Marea Adunare Centenară.

„Unde sunt, totuși, naționaliștii ucraineni care trebuiau să apară, aduși de noi? Unde sunt atacurile asupra Guvernului? Mereu, din centre de dezinformare, pățim atacurile acestea menite să sperie participanții”, a mai adăugat Simion.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
05.12.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simion vrea să placă...

02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md