11:12:14 26.01.2021
 
Stiri

FOTO // Partidul „ȘOR” a instalat sistem de ILUMINARE stradală încă într-o localitate din R. Moldova. „Suntem echipa și oamenii faptelor și promisiunilor ÎNDEPLINITE”

Partide/Comunicate 27.03.2020 15:24 Vizualizări933 Autor: Ziarul National
FOTO // Partidul „ȘOR” a instalat sistem de ILUMINARE stradală încă într-o localitate din R. Moldova. „Suntem echipa și oamenii faptelor și promisiunilor ÎNDEPLINITE”


În satul Răculești, raionul Criuleni, a fost dat în folosință un nou sistem de iluminare stradală. Proiectul a fost implementat de Partidul „ȘOR” și administrația localității.

În localitate a fost montată o rețea electrică cu lungimea de aproape 11 kilometri, au fost instalate 333 de corpuri de iluminat tip LED și implementat un sistem de inteligent de aprindere/deconectare automată a luminilor. Trei posturi de transformare au fost modernizate în totalitate.

Potrivit Partidului „ȘOR”, implementarea proiectului a durat mai bine de șase săptămâni.

Primarul de Răculești, Ludmila Buzgan a declarat, cu ocazia finalizării proiectului, că realizarea lui nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Partidului „ȘOR”. „Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din Partidul „ȘOR”, care m-au susținut și moral, cu sfaturi, tehnică, dar și experiență”, a spus Buzgan.

Deputata din partea Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, a menționat că transformările au loc, în primul rând, în acele localități în care oamenii au încredere în echipa lui Ilan Șor.

„Faptul că la Răculești a fost dat în folosință noul sistem de iluminare stradală demonstrează că noi ne respectăm angajamentele asumate față de oameni. Suntem echipa și oamenii faptelor și promisiunilor îndeplinite”, a specificat Marina Tauber.

Anterior, Partidul „ȘOR” a anunțat că în 2020 va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități ale țării. Formațiunea a dat asigurări că va construi sisteme de iluminat stradal în toate satele din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor de acolo.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

20.01.2021 09:42 Ziarul National Mihai Gribincea: Trupele ruse de ocup...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md