06:07:38 21.09.2018
 
Stiri

FOTO // MOTIVUL incredibil pentru care un COMIC nu a venit la înmormântarea prietenului său

Monden 31.05.2018 17:04 Vizualizări689 Autor: Ziarul National
FOTO // MOTIVUL incredibil pentru care un COMIC nu a venit la înmormântarea prietenului său sursa: one.ro

În perioada 1930–1950, celebrul cuplu comic a adus zâmbetul pe chipurile a milioane de telespectatori din întreaga lume, iar filmele lor au trecut proba timpului, bucurând generaţii întregi.

Vieţile lui Stan Laurel şi Oliver Hardy nu a fost nici pe departe atât de simple şi de amuzante precum nenumăratele comedii în care au jucat.

Stan şi Bran s-au bucurat de un succes deplin în sfera profesională şi au câştigat aprecierea telespectatorilor din lumea întreagă, însă nu se poate afirma acelaşi lucru despre viaţa lor din spatele camerei de filmat. Uniţi de comedie, de râsete şi aplauze, dar şi de eşecuri amoroase şi conturi bancare aflate într-o situaţie complicată, actorii nu au avut parte de prea multe zâmbete şi de linişte.

Afirmaţia lui Neil Brand îşi păstrează o mare doză de adevăr, el susţinând că cel mai fericit şi împlinit mariaj avut de Stan este cel avut cu prietenul şi colegul său, Ollie.

În anul 1956, Laurel şi Hardy realizau ultima lor şedinţă foto împreună.

Vizibil îmbătrâniţi, cei doi cu greu mai pot fi recunoscuţi într-o fotografie postată pe pagina de Facebook Classic Hollywood Los Angeles Times. Un an mai târziu, în 1957, Oliver Hardy murea în urma unui infarct.

Stan, prietenul lui, este prea devastat să participe la înmormântare, după cum mărturiseşte într-o scrisoare: „Mă simt pierdut fără el după 30 de ani de prietenie strânsă. Motivul pentru care nu m-am dus la înmormântare a fost pentru că medicul mi-a recomandat să nu merg. Se temea că este o situaţie prea emoţionantă pentru mine. Moartea lui Oliver a fost o lovitură tristă pentru toţi - o mare pierdere şi îi vom duce dorul teribil. Oricum, este o binecuvântare că a fost scutit de durere şi suferinţă, pentru că se instalase şi un cancer agresiv”.

Stanley Laurel s-a stins din viaţă opt ani mai târziu, în 1965, tot în urma unui infarct.

Sursa: one.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md