07:39:22 21.05.2024
Stiri

FOTO // Drama unei vedete TVR. „Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă”

Monden 17.09.2018 17:02 Vizualizări2313 Autor: Ziarul National


FOTO // Drama unei vedete TVR. „Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă” sursa: one.ro

Este una dintre cele mai frumoase prezenţe ale micului ecran, dar cu ceva vreme în urmă, Maria Linda trăia în adolescenţă o adevărată dramă din cauza greutăţii.

„Colegii mă strigau «Bursucu’»”, îşi aminteşte bruneta ce se poate lăuda acum cu o siluetă perfectă. „A fost una dintre cele mai urâte perioade din viaţa mea. Mâncăm mult, chiar şi atunci când nu îmi era foame. Era ceva ce nu puteam să controlez. Cei care au trecut prin astfel de experienţe înţeleg perfect”, mărturiseşte Maria.

Kilogramele s-au adăugat, iar tânăra nu găsea voinţă să-şi schimbe proastele obiceiuri. Uşor, uşor, cântarul a arătat 80 de kilograme, iar ea aproape că nu-şi mai dorea să iasă din casă.

„Cu stomacul plin îmi spuneam de fiecare dată «Gata! Acesta a fost ultimul dezmăţ», şi urmau cure de slăbire care ţineau 2-3 zile, până când găseam vreo ciocolată pe care aş fi mâncat-o şi cu staniol. Ajunsesem la 80 de kg, iar eu nu sunt o persoană înaltă. Devenisem aproape rotundă, neexistând o predispoziţie genetică. Dintre toate dietele posibile, am ales-o pe cea mai nocivă – înfometarea. Nu mi-a adus mai puţine kilograme, ci oboseală, slăbiciune fizică, anemie severă. Am plătit scump pentru asta”, spune cu regret prezentatoarea TVR.

Rezolvarea a venit spectaculos, în primul an de facultate, „Am început să fac sport, aş putea să spun că niciodată nu vreau să mai trăiesc perioada de atunci. Acum nici nu-mi imaginez viaţa fără mişcare. Patru zile pe săptămână, indiferent că plouă, ninge sau bate vântul, ies să-mi fac normă de kilometri în parc. Acasă mi-am conceput seturi de exerciţii pentru tonifiere”, îşi încheie povestea Maria Linda.

Sursa: one.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md