18:41:07 28.09.2020
 
Stiri

Drama care i-a schimbat ARTISTEI percepția asupra iubirii

Știri 17.05.2018 20:05 Vizualizări1162 Autor: Ziarul National
Drama care i-a schimbat ARTISTEI percepția asupra iubirii sursa: unica.ro


Rona Hartner este una dintre cele mai energice, vesele și nonconformiste artiste de la noi și este o adevărată plăcere să stai de vorbă cu ea. Însă, iată că, în spatele chipului luminos se ascund momente dureroase, momente de cumpănă care au adus cu sine schimbări radicale.

Rona Hartner, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin povești de dragoste mistuitoare, însă una dintre ele a fost mai dureroasă decât toate. A fost povestea care i-a schimbat gândirea și percepția asupra iubirii, dar, totodată, a și întărit-o și a ajutat-o să răzbească mai departe.

Minunata actriță a dezvăluit care a fost experiența marcantă din viața sa: „Faptul că un iubit de-al meu pentru care am rămas în Franța nu s-a căsătorit cu mine, mi-a schimbat total percepția asupra iubirii. Eu am rămas acolo pentru el, mi-am schimbat viața pentru el și el nu m-a ales pe mine. După trei ani. Atunci mi-am dat seama că există evenimente în viață care, deși sunt negative, că așa le percepem atunci, ele devin pozitive în timp.

Spun asta pentru că bărbatul acela nu era pentru mine. Atunci am învățat că nu pot să-l controlez pe celălalt, nu pot să-i controlez sentimentele și nici nu pot să-l fac să gândească ca mine. Celălalt este liber. Deși își dorea, nu era pregătit să facă pasul ăsta și era libertatea lui de a nu o face. Am învățat că în viață nu ești locomotiva nimănui, poți fi un vagon și poți merge alături de alt vagon. A fost o suferință enormă, dar am reușit să trec peste”, ne-a mărturisit Rona Hartner.

Totodată, Rona Hartner ne-a dezvăluit și motivul pentru care acea căsătorie nu a mai avut loc, dar și cum a reușit să treacă peste cumplita decepție trăită: „M-au ajutat foarte mult prietenii, dar și principiile personale, pentru că el când m-a părăsit, m-a părăsit pentru că se căsătorise cu femeia care îi făcuse un copil. S-a căsătorit brusc, în America.

Eu peste așa ceva nu am trecut și nu o să trec. Nu am ce căuta cu un bărbat căsătorit. El avea o viață dublă și înainte, dar îl iertam, însă faptul că avea o soție, nu, nu puteam accepta.”

Sursa: unica.ro

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
28.09.2020 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Președinte pe vremea...

27.09.2020 10:02 Ziarul National Alecu Reniță // Factura pentru întârz...

25.09.2020 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // Dodon, în campanie e...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile prezidențiale, programate să aibă loc pe 1 noiembrie 2020, trebuie amânate din cauza pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md