07:30:19 21.05.2024
Stiri

FOTO // 10 vedete care nu s-au LOGODIT niciodată

Monden 04.05.2014 11:30 Vizualizări2477 Autor: Tatiana Scutaru
FOTO // 10 vedete care nu s-au LOGODIT niciodată Sursa: Agentia de Presa Mondena


Chiar dacă au avut relații lungi și serioase, multe vedete internaționale, precum Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz sau Al Pacino au făcut ce au făcut și au reușit să evite căsătoria. Totuși, majoritatea nu se dau neapărat la o parte atunci când vine vorba despre relații lungi și stabile, atât timp cât nu vine vorba despre oficializarea lor. Iată topul celor 10 vedete care nu s-au logodit niciodată, potrivit Agenției de Presă Mondenă.

vedete-anti-casatorie1

Eva Mendes (40 de ani)

S-ar putea că într-un final să ajungă în fața altarului la brațul frumușelului Ryan Gosling, dar până acum, Eva Mendes nu a fost niciodată mireasă.

vedete-anti-casatorie2

Leonardo DiCaprio (39 de ani)

Cine are nevoie de dureri de cap atunci când are la picioare atâtea femei frumoase? Acum că George Clooney s-a logodit, Leonardo DiCaprio pare să preia titlul de cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Dar numai pentru că nu a fost vreodată căsătorit, asta nu înseamnă că nu a avut relații de lungă durată. Leo s-a iubit ani de zile cu supermodele precum Gisele Bundchen sau Bar Rafaeli.

vedete-anti-casatorie3

Cameron Diaz (41 de ani)

Se pare că, până acum, frumoasei actrițe nu i-a fost dat să fie mireasă, deși a fost implicată în mai multe relații serioase de-a lungul anilor. S-a iubit cu Carlos de La Torre vreme de 5 ani, cu Mat Dillon și Justin Timberlake aproximativ 3 ani, cu Jared Leto timp de 4 ani și cu Alex Rodriguez puțin peste 1 an. Cameron Diaz susține că nu a fost niciodată atrasă de ideea de căsătorie.

vedete-anti-casatorie4

Tyra Banks (40 de ani)

Iată o femeie care este mult prea ocupată cu ea însăși pentru a se gândi la mariaj. A avut, din 2001 până în 2004, o relație cu baschetbalistul Chris Webber, legătură care însă nu s-a concretizat printr-o căsătorie.

SHERYL CROW at 66th Annual Tony Awards in New York

Sheryl Crow (52 de ani)

Aproape că a ajuns în fața altarului împreună cu Lance Armstrong, dar s-au despărțit înainte de a face pasul cel mare. Pe vremuri, Sheryl Crow a mai fost implicată într-o relatie serioasă cu Owen Wilson.

vedete-anti-casatorie6

Winona Ryder (42 de ani)

Aproape că s-a căsătorit cu Johnny Depp pe vremea când avea doar 19 ani, dar relația lor s-a rupt înainte ca aceste planuri să prindă contur. Apoi, Winona s-a iubit cu Dave Pirner, frontman-ul trupei Soul Asylum, timp de 3 ani și cu Matt Damon vreme de alți doi. Niciuna dintre relațiile ei nu s-a lăsat însă cu clopote de nuntă.

Oprah Winfrey - Vipsons

Oprah (60 de ani)

Deși are o relație deja de mai bine de 28 de ani cu același bărbat, Stedman Graham, cei doi nu și-au dorit să oficializeze legătura dintre ei.

vedete-anti-casatorie8

Al Pacino (74 de ani)

Având în vedere că a trecut deja pragul vârstei de 70 de ani, ne-am putea gândi că Al Pacino va rămâne pentru totdeauna burlac, dar până la urmă niciodată nu e prea tarziu și nu putem ști ce îi rezervă viața legendarului actor. Deși nu a avut niciodată o soție, palmaresul său în ceea ce privește femeile care i-au trecut prin viață este destul de impresionant.

vedete-anti-casatorie9

Diane Keaton (68 de ani)

Într-un interviu acordat revistei People, Diane Keaton a motivat faptul că nu s-a căsătorit niciodată spunând că nu a fost „practică”.„Mă ghidăm după ideea nebună că ar fi trebuit să fiu îndrăgostită pentru a face pasul ăsta. Acum înțeleg mai bine cum stau lucrurile. Trebuie doar să îți dai seama dacă formezi o echipă bună cu omul de lângă tine. Restul nu mai contează”, a explicat ea.

vedete-anti-casatorie10

Hugh Grant (53 de ani)

Hugh Grant a reușit de-a lungul timpului să evite căsătoria, chiar și după 13 ani de relație cu Elizabeth Hurley. Având în vedere însă că între timp a devenit și tătic, poate că își va învinge până la urmă teama de căsătorie și va face pasul cel mare.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md