12:55:23 10.04.2020
 
Stiri

Filat este gata să prezinte PROBE împotriva fostului său avocat. Ce spune ex-premierul despre plângerea depusă de Igor Popa la Frankfurt: „Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aștept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani”

Social 14.02.2020 12:19 Vizualizări1360 Autor: Ziarul National
Filat este gata să prezinte PROBE împotriva fostului său avocat. Ce spune ex-premierul despre plângerea depusă de Igor Popa la Frankfurt: „Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aștept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani”


Fostul premier, Vlad Filat, pare să nu fie îngrijorat de anunțul fostului său avocat, Igor Popa, care ar fi depus o plângere împotriva sa la Procuratura din orașul Frankfurt, Germania. Totuși, dacă va fi pornită o urmărire penală, atunci Filat spune că e gata să prezinte probe și în fața procurorilor germani.

„În legătură cu „plângerea” depusă de fostul „avocat” în Germania precizez următoarele: Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aștept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani despre modul în care a înțeles așa-numitul avocat Popa să mă reprezinte”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul premier lasă să se înțeleagă că acțiunile au avut loc în R. Moldova și anume organele de drept de aici trebuie să facă lumină.

„Ce ține de acțiunile mele vizavi de el, nu în Germania, nu la Cahul, nu în altă parte, dar la Chișinău urmează să informez ulterior”, a adăugat Filat.

Și fostul procuror al municipiului Chișinău, Ion Diacov, a rămas surprins de faptul că Igor Popa a depus plângere împotriva lui Filat în Germania. „Și de ce la Frankfurt? Denunțul despre comiterea unei crime se depune acolo unde a fost comisă crima”, a scris acesta pe Facebook.

Amintim că ieri, pe 13 februarie, Casa de avocatură „Popa și Asociații” a depus o plângere penală la Procuratura din orașul Frankfurt am Main, după ce Vlad Filat l-a acuzat pe Igor Popa că, împreună cu un grup de procurori, ar fi organizat o schemă prin care ar fi furat banii ce i-au fost imputați în dosarul penal deschis pe numele lui.

Popa îl învinuiește pe Filat de defăimare și insultă, pentru că ar fi făcut declarații mincinoase împotriva sa.


Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.04.2020 09:29 Nicolae Negru Nicolae Negru // Se ascunde Dodon în ...

06.04.2020 09:28 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statuia mareșalului ...

04.04.2020 18:14 Ziarul National Victor Chirilă // Creditul rusesc est...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de felul în care acționează autoritățile R. Moldova pentru combaterea extinderii pandemiei de COVID-19?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md