13:10:43 04.07.2022
Stiri

Femeia rusă, de la Nekrasov la Putin

Actualitate 17.04.2022 10:33 Vizualizări1799 Autor: Ziarul National
Femeia rusă, de la Nekrasov la Putin


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre cetățeana rusă care a învins sentimentul geloziei egoiste, anacronice, îndemnându-și soțul militar, trimis în operațiune specială metafizică, pravoslavnică, pe teritoriul Ucrainei, să violeze curajos femeile ucrainene, răzbunându-se astfel pe banderiștii și naziștii locali. Ce iubire de patrie, ce putere de sacrificiu de dragul securității Rusiei! Niciun poet, nici măcar Nikolay Alekseievici Nekrasov nu a reușit să dezvăluie această trăsătură cetățenească și să mobilizeze atât de puternic femeia rusă, cum a reușit Putin.

Îndemnul patriotic al acestei femei ruse simple din Crimeea, întoarsă la sânul Rusiei, a fost auzit nu numai de soțul ei! Printre militarii ruși care și-au demonstrat masculinitatea în stepa ucraineană s-a remarcat un grup care a reușit să violeze o femeie timp de 13 (treisprezece!) ore (de ce tace Ghinesbuc?!), impresionând fundamental o educatoare mioritică de la Telenești, care nu s-a putut abține să nu-și exprime public, pe FB, admirația pentru rezistența violatorilor în acest maraton al coitului forțat, în condiții de bombardament și rafale de mitralieră. „Roosia, mî svami!” („Ruusia, noi cu tine!”) au scris, cu cretă, pe un drum care duce la Comrat, alte tainice admiratoare/ admiratori ai vigorii soldaților ruși aflați în misiune nobilă în Ucraina, mai desenând alături și semnul „Z” de pe tancurile rusești.

Acum stau și mă gândesc la anunțul lui Dodon, care ne cheamă să ieșim, pe 9 mai, în stradă, cu panglica „colorado” și semnele „Z”, „V”, interzise de lege. Ce va fi aceasta? O demonstrație de masculinitate socialistă, de solidaritate de clasă cu violatorii fetelor și femeilor ucrainene sau o formă de idolatrizare a lui Putin călare pe racheta nucleară? Sau și una, și alta?

Al vostru jujubil, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.07.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Platforma 2, CUB

01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md