05:52:26 20.06.2024
Stiri

EXEMPLU // Iohannis a călătorit cu trenul doar până la Ploiești: Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu

Știri 23.11.2017 10:45 Vizualizări2182 Autor: Ziarul National


EXEMPLU // Iohannis a călătorit cu trenul doar până la Ploiești: Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu Sursa: ziare.com

Președintele Klaus Iohannis a călătorit cu trenul, miercuri, de la București la Ploiești, unde urmează să participe la o dezbatere despre orașele din România. La sosirea în gară, președintele a declarat că trenul nu a avut întârziere și că s-a mers bine.

Întrebat de jurnaliști, pe peronul din Ploiești, cum i s-a părut călătoria, Klaus Iohannis a replicat: „Plăcută”, menționând că „a trecut ceva timp de când nu am mai mers cu trenul”.

„Am vrut să văd personal, în ziua de azi, cum se circulă cu trenul. A fost în regulă”, a adăugat președintele. „Nu a avut întârziere, s-a mers bine”, a completat el.

„Pe rută București-Ploiești, lucrurile funcționează rezonabil de bine, dar e nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili”, a mai afirmat Iohannis.

Președintele a mai spus că i-ar fi plăcut să meargă cu trenul până la Sibiu, însă o astfel de călătorie iese din calcul pentru moment: „Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu. În afară de faptul că ar trebui să schimb trenul, lumea zice că ar fi o călătorie de șapte ore”.

Întrebat de jurnaliști dacă va alege același mijloc de transport și la întoarcerea în Capitală, președintele a spus că „rămâne de văzut”.

Chestionat și dacă și-a cumpărat bilet, Iohannis a răspuns oarecum amuzat: „Credeți că merg fără bilet?”. Le-a spus reporterilor și cât costă biletul: „în jur de 26 de lei, cu clasă întâi”.

A fost prima oară când Iohannis a mers cu trenul în cei trei ani de când e președinte.

Vezi și o fotografie postată pe pagina de Facebook a președintelui, din timpul călătoriei.

Jurnaliștii nu au pierdut ocazia de a-l întreba pe președinte și despre moțiunea de cenzură inițiată de PNL, care urmează să fie dezbătută și votată joi, începând cu oră 11:00. Președintele a refuzat însă să răspundă, afirmând că va vorbi cu jurnaliștii la plecarea din Ploiești.

Luna trecută, și ministrul Transporturilor a fost cu trenul și nu i-a plăcut deloc, așa că a decis să îl dea afară pe șeful CFR.

Sursa: ziare.com


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md