19:09:55 28.05.2023
Stiri

EXEMPLU // Iohannis a călătorit cu trenul doar până la Ploiești: Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu

Știri 23.11.2017 10:45 Vizualizări1993 Autor: Ziarul National


EXEMPLU // Iohannis a călătorit cu trenul doar până la Ploiești: Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu Sursa: ziare.com

Președintele Klaus Iohannis a călătorit cu trenul, miercuri, de la București la Ploiești, unde urmează să participe la o dezbatere despre orașele din România. La sosirea în gară, președintele a declarat că trenul nu a avut întârziere și că s-a mers bine.

Întrebat de jurnaliști, pe peronul din Ploiești, cum i s-a părut călătoria, Klaus Iohannis a replicat: „Plăcută”, menționând că „a trecut ceva timp de când nu am mai mers cu trenul”.

„Am vrut să văd personal, în ziua de azi, cum se circulă cu trenul. A fost în regulă”, a adăugat președintele. „Nu a avut întârziere, s-a mers bine”, a completat el.

„Pe rută București-Ploiești, lucrurile funcționează rezonabil de bine, dar e nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili”, a mai afirmat Iohannis.

Președintele a mai spus că i-ar fi plăcut să meargă cu trenul până la Sibiu, însă o astfel de călătorie iese din calcul pentru moment: „Mi-ar fi imposibil să merg de la București la Sibiu. În afară de faptul că ar trebui să schimb trenul, lumea zice că ar fi o călătorie de șapte ore”.

Întrebat de jurnaliști dacă va alege același mijloc de transport și la întoarcerea în Capitală, președintele a spus că „rămâne de văzut”.

Chestionat și dacă și-a cumpărat bilet, Iohannis a răspuns oarecum amuzat: „Credeți că merg fără bilet?”. Le-a spus reporterilor și cât costă biletul: „în jur de 26 de lei, cu clasă întâi”.

A fost prima oară când Iohannis a mers cu trenul în cei trei ani de când e președinte.

Vezi și o fotografie postată pe pagina de Facebook a președintelui, din timpul călătoriei.

Jurnaliștii nu au pierdut ocazia de a-l întreba pe președinte și despre moțiunea de cenzură inițiată de PNL, care urmează să fie dezbătută și votată joi, începând cu oră 11:00. Președintele a refuzat însă să răspundă, afirmând că va vorbi cu jurnaliștii la plecarea din Ploiești.

Luna trecută, și ministrul Transporturilor a fost cu trenul și nu i-a plăcut deloc, așa că a decis să îl dea afară pe șeful CFR.

Sursa: ziare.com

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

22.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // O adunare istorică? ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md