21:02:14 18.06.2021
 
Stiri

Ex-premierul Chicu JIGNEȘTE din nou. L-a numit "TRACTORIST" şi "TERORIST" pe un deputat. Răspunsul nu s-a lasat aşteptat: "Un profitor, care i-a servit cu umilință pe Plahotniuc și Dodon"

Actualitate 12.01.2021 20:39 Vizualizări4513 Autor: Ziarul National
Ex-premierul Chicu JIGNEȘTE din nou. L-a numit


Ministerul Finanţelor ar fi împrumutat pe piaţa internă, de la băncile comerciale din R. Moldova, peste 703 milioane de lei, la o dobândă de 3,5 - 5%, în prima săptămână a anului 2021, a anunţat astăzi vicepreşedintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Cu o replică-insultă a venit ex-premierul Ion Chicu. Acesta a dat de înţeles că Slusari nu ar pricepe nimic în finanţe şi l-a numit "tractorist" pe Slusari.


„Rog colegii de la Ministerul Finanţelor să-l invite pe "tractorist" ("terorist intern" în limba liberală modernă) şi să-i facă o lecţie despre noţiuni elementare din domeniul finanţelor publice şi managementului lichidităţilor. Poate va înţelege măcar ce-i mai simplu - deosebirea dintre plasare a VMS şi finanţare netă pe parcursul unei perioade”, spune Ion Chicu.

Slusari a afirmat că nu se supără pe "profitorii", care i-a "servit cu umulinţă" pe Vlad Plahotniuc şi Igor Dodon.

"Nestimate domnule Chicu, eu sunt mândru că am reprezentat 15 ani tractoriștii și în continuare voi face tot ce este posibil pentru ca agricultorii mici și mijlocii să supraviețuiască, iar satele noastre să nu moară. Acești oameni ne hrănesc, inclusiv pe dvs. Ați vrut să mă jigniți pe mine, dar ați insultat mii de fermieri. Nu mă supăr pe un profitor, care i-a servit cu umilință pe Plahotniuc și Dodon, pentru ca să-şi compenseze frustrările și complexul de inferioritate. Acum recurge la aroganță crasă și agresivă în raport cu ceilalți oameni", a scris Slusari pe Facebook.

Vicepreşedintele Parlamentului a a spus că nu va coborî la nivelul lui Chicu, dar a adăugat că este evident că granturile și credite externe, cu dobânda de 0,15 % sunt mult mai avantajoase pentru decăt împrumuturi de la bănci comerciale cu ratele de 3,5-5,5%.

"Guvernul condus de "genii" de la Sadova și Pârjolteni a avut timp berechet și pârghii suficiente pentru accesarea în anul 2020 a finanțărilor externe în condițiile favorabile pentru Moldova. Însă Chicu nu a avut curaj să nu se supună stăpânului Dodon, unui statalist fals, care în ultimul rând se gândește la statul R. Moldova, pe care sistematic îl distrugea cu ajutorul unui prim-ministru de buzunar", a punctat Slusari.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Tarnacop 12.01.2021 22:09

Dupa mine Chicu doar prin jigniri sa evidentiat, in rest - impotent profesional si masor cu limba, pentru Plohotniuc si Dodon.

Ce nu a i zice, 13.01.2021 10:37

asta ”kuku lui dondown” a rămas să fie!

Veteran-Echip 13.01.2021 12:28

Ni-l aducem aminte pe Chicu din perioada regimului lui Plahatniuc, carea era gata să-l pupe în fund pa proxenet, dar şi pe P. Filip. Chiar şi pe scena de unde se striga "IUDA DODON" a stat cuminţel, tremurându-i şi chiloţii. Azi a devenit viteaz şi a ajuns să jignească şi tractoriştii, de parcă mama şi tata lui, erau boieri. Evident suferă de devieri psihice.

Tractorişti din Pârjolteni 13.01.2021 23:26

Cu "cadre" ca Chicu, nouă şi la weceu ne-ar fi ruşine să ne ducem, de frică că ar pute să ne murdărească cu diareia care ţîşneşte din creerii lui bolnavi.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2021 09:34 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ne amenință Ru...

14.06.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu pași mici s-a mer...

11.06.2021 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Plahotniuc s-a întor...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md