07:18:31 20.06.2019
 
Stiri

Duplex profesional cu participarea angajaților bibliotecilor din Chișinău și București

Știri 12.04.2019 16:39 Vizualizări660 Autor: Ziarul National
Duplex profesional cu participarea angajaților bibliotecilor din Chișinău și București

Un duplex profesional cu participarea specialiștilor din cadrul filialelor Bibliotecii Publice Municipale „B. P. Hasdeu" și ai Bibliotecii Metropolitane București se desfășoară, în perioada 11-13 aprilie curent, la Chișinău.

Agenda evenimentului prevede o serie de activități comune, bazate pe schimb de experiență între cele două instituții de profil, care se vor desfășura în cinci locații: Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu", precum și la filialele: „Onisifor Ghibu", „Transilvania", „Adam Mickiewicz" și „Târgoviște".

De asemenea, în cadrul întrunirii vor fi prezentate noile servicii lansate pentru cititorii și copiii din capitală: „Connect Plus", „Caravana roboțeilor", „Povești Digitale" și „Să re-auzim povestea", precum și comunicări pe teme ce abordează cercetarea literară și bibliografică.

Astăzi, primarul interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu, a oferit diplome de excelență unui grup de bibliotecari, angajați ai Bibliotecii Metropolitane București.

Biblioteca Metropolitană București a transferat, cu titlul gratuit, ultima tranșă de 3 000 de titluri de carte din cele 20 000 de volume din cadrul Proiectului „Cartea, itinerar la Chișinău”.

Cu acest prilej, Ruslan Codreanu a mulțumit părții române pentru efortul depus, de a îmbogăți fondul de carte al bibliotecilor din Chișinău cu literatură clasică universală, română, precum și culegeri științifice și cărți pentru copii.

O acțiune similară, cu participarea bibliotecarilor din Chișinău și București, a avut loc și anul trecut, când 40 de angajați ai Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” au participat la un amplu program de formare profesională și culturală, în perioada 22-29 iulie 2018.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.06.2019 16:00 Ziarul National Victor Chirilă // Despre victorie, cu...

17.06.2019 09:23 Nicolae Negru Fantoma lui Plahotniuc

14.06.2019 09:20 Nicolae Negru Frau Maia Sandu, ieșind din burta PSRM

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord cu alegerea Zinaidei Greceanîi, lidera PSRM, în funcția de președintă a Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md