01:11:22 26.06.2024
Stiri

Drapelul R. Moldova din faţa Guvernului, COBORÂT în BERNĂ

Social 14.11.2015 18:35 Vizualizări1413 Autor: Galina Munteanu
 Drapelul R. Moldova din faţa Guvernului, COBORÂT  în BERNĂ


În semn de compasiune și solidaritate cu poporul francez, drapelele din faţa Guvernului R. Moldova au fost coborâte astăzi în bernă.

Tot astăzi, premierul interimar, Gheorghe Brega, a depus flori și a semnat în cartea de condoleanțe deschisă la Ambasada Franței de la Chișinău.

„Atacul terorist produs în seara zilei de 13 noiembrie 2015 la Paris ne-a zguduit și îngrijorat nespus de mult. În numele Guvernului Republicii Moldova, dar și al meu personal, condamn aceste acte de violență, care nu-și au locul într-o societate civilizată, exprim solidaritatea nostră cu toți cetățenii de bună credință ai Franței, întreaga noastră compasiune și susținere celor pătimiți și sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, a scris Gheorghe Brega în cartea de condolianţe.

Precizăm că, potrivit ultimelor informații, cel puţin 153 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Alte aproximativ 200 au fost rănite. Două explozii au avut loc în zona stadionului „Stade de France”, în timpul unui meci de fotbal între reprezentativele Franţei şi Germaniei. În paralel, teroriştii au deschis focul cu arme automate la restaurante şi terase din zonele Bichat, Charonne şi Bataclan, situate în centrul Parisului

Cel puţin şapte islamişti au comis atentate sinucigaşe la Paris, iar altul a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, anunţă autorităţile, informează cotidianul Le Figaro.

Trei terorişti s-au aruncat în aer în fata arenei sportive Stade de France, situată la periferia Parisului, unde se desfăşura un meci de fotbal amical între selecţionatele Franţei şi Germaniei.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md