22:14:58 15.04.2024
Stiri

Gestul EMOȚIONANT făcut de o mamă după ce fiul ei s-a născut cu un semn mare pe față. Nu există iubire mai mare

Știri 31.10.2018 18:19 Vizualizări2202 Autor: Ziarul National


Gestul EMOȚIONANT făcut de o mamă după ce fiul ei s-a născut cu un semn mare pe față. Nu există iubire mai mare Sursa: libertateapentrufemei.ro

Carolina Giraldelli, o tânără de 26 de ani din Brazilia, a devenit mămică în urmă cu un an. Ea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, Enzo Cestari. Micuțul s-a născut însă cu un semn mare maro pe față, ce îi acoperă o parte din frunte, năsucul și obrazul drept. Femeia și-a privit emoționată fiul și a spus că este perfect așa cum e. Mai mult, ea și-a promis că îl va încuraja pe fiul ei să nu-și ascundă niciodată semnul, să se mândrească cu el și să-l facă să înțeleagă că arată minunat.

Astfel, Carolina a apelat la ajutorul unui make-up artist, pe care l-a rugat să-i facă pe față o replică a semnului fiului ei, pentru a înțelege exact cum se simte fiul ei. „Mărturisesc că au fost momente în care mi-a fost foarte greu să văd și să simt privirile oamenilor din jur, care se uitau la mine și la fiul meu cu milă, spaimă sau chiar dezgust”, a declarat femeia.

Brazilianca a decis să meargă chiar și la muncă cu acest semn pe față și a mărturisit că s-a simțit frumoasă și e convinsă că și fiul ei se va simți la fel. „Îi iubesc semnul din naștere așa mult, încât, am vrut chiar și pentru moment să am și eu unul la fel. Am vrut să-i arăt lui Enzo dragostea mea, așa că am rugat o prietenă care este makeup artist să-mi facă și mie pe față exact același semn ca al lui Enzo. După ce a terminat machiajul, am fost foarte emoționată, pentru că m-am simțit cea mai frumoasă mamă din lume”, a mai spus ea.

Când băiețelul a văzut-o, reacția lui a fost adorabilă. „Când am ajuns acasă, reacția lui Enzo a fost una de pură bucurie, chiar dacă nu a înțeles complet. Sunt convinsă că i-a plăcut atitudinea mea. Ne-am făcut o grămadă de poze și ne-am distrat foarte tare. Apoi am mers la serviciu cu acest machiaj pe față. Câțiva oameni s-au uitat urât la mine, dar am fost foarte calmă pentru că m-am simțit cea mai mândră mamă din lume. Am stat cu machiajul toată ziua, până am mers la culcare, dar cumva încă simt că îl mai am și acum”, a mai adăugat Caroline.

Enzo s-a născut în mai 2017

Enzo a venit pe lume în mai 2017 printr-o operație de cezariană după ce medicul a observat la ecografie că are cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Carolina a povestit că și-a dat seama că are ceva fiul ei, după privirile speriate ale medicilor. Inițial, când l-a văzut și ea, a crezut că băiețelul este murdar pe față, dar apoi și-a dat seama că e un semn de naștere mare. Însă, cu toate acestea, brazilianca a mărturisit că s-a simțit recunoscătoare că fiul ei este sănătos și că poate să plângă. Mai mult, ea s-a liniștit după ce medicii i-au spus că acesta nu-i pune sub niciun fel viața în pericol. Carolina Giraldelli susține că fiul ei a făcut-o să fie mai curajoasă și mai puternică și este pregătită să înfrunte întreaga lume pentru el.

Imaginile cu Caroline cu machiajul pe față și cu fiul ei s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare, iar mame din întreaga lume au lăudat gestul emoționant făcut de aceasta.

Sursa: libertateapentrufemei.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md