17:50:37 25.02.2024
Stiri

ACTUALIZARE // Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal

Actualitate 27.11.2023 09:49 Vizualizări626 Autor: Ziarul National
ACTUALIZARE // Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal


ACTUALIZARE, ora 15.00 // Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim normal la această oră, după ce drumurile de acces către acestea au fost deblocate, comunică Poliția de Frontieră.

Totodată, a fost reluată circulația camioanelor prin Punctul de Trecere a Frontierei Cahul, PTF Leușeni - Albița, PTF Giurgiulești - Galați și PTF Giurgiulești - Reni.

Autoritățile a autorizat și trecerea dozată a frontierei de către camioane, pentru a degaja ambuteiajele formate și pentru a exclude unele blocări în trafic.Între punctele de trecere a frontierei moldo-ucrainene Giurgiulești (R. Moldova) și Reni (Ucraina) a fost sistată circulația din cauza drumului înzăpezit, comunică Poliția de Frontieră.

Totodată, punctul de trecere a frontierei (PTF) Cișmichioi și-a întrerupt activitatea din cauza deconectării energiei electrice și, în același timp, blocarea drumului de acces.

Potrivit Poliției de Frontieră, trecerea camioanelor prin punctele de trecere a frontierei Leușeni, Cahul și Giurgiulești este restricționată. Autoritățile din România interzic temporar circulația camioanelor din cauza drumurilor publice blocate.

De asemnea, din cauza drumului înzăpezit, rămâne a fi blocat accesul spre punctele de trecere a frontierei Ceadâr-Lunga 1 și Ceadâr-Lunga 2.

Toate celelalte puncte de trecere a frontierei activează în regim normal.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md