02:23:47 27.02.2024
Stiri

Dodon spune că nu el, ci Năstase ar fi încercat să devină noul Plahotniuc, iar AMBASADORII ar cunoaște acest lucru. Ar exista și un VIDEO în care acesta ia bani de la cineva. REACȚIA consilierului municipal: „Dodon, de ce ți-e frică, de aia nu scapi”

Politică 03.12.2019 09:45 Vizualizări2212 Autor: Ziarul National
Dodon spune că nu el, ci Năstase ar fi încercat să devină noul Plahotniuc, iar AMBASADORII ar cunoaște acest lucru. Ar exista și un VIDEO în care acesta ia bani de la cineva. REACȚIA consilierului municipal: „Dodon, de ce ți-e frică, de aia nu scapi”


Președintele Igor Dodon îl acuză pe fostul său partener de alianță, consilierul municipal Andrei Năstase, că în perioada în care era ministru de Interne ar fi preluat unele scheme ale lui Vlad Plahotniuc și ar exista și imagini video care ar demonstra că acesta ar fi luat bani de la cineva. Mai mult, Dodon spune că Maia Sandu a fost sinceră în demersul ei de a pune un procuror general corect, nu și Andrei Năstase.

Potrivit lui Dodon, după plecarea lui Plahotniuc, sistemul judecătoresc s-a împărțit în două tabere, una dintre ele încercând să se supună Blocului „ACUM”.

Totuși, șeful statului afirmă că Maiei Sandu nu i-a trebuit procurorul general pentru a face rău cuiva. „Acolo este alt personaj, Andrei. Andrei Năstase. Andrei Năstase a încercat să ia o parte din schemele lui Plahotniuc, știe jumătate de oraș. Eu i-am spus și Maiei Sandu când era prim-ministră că sunt probleme la MAI, cu schemele de contrabandă”, a declarat Dodon în cadrul unei emisiuni de la „Tv8”.

Președintele a mai adăugat că ar exista un video în care se vede că Năstase ia bani de la cineva. „Andrei Năstase este cea mai mare dezamăgire pentru partenerii din Vest, pentru că omul a ajuns la putere și a încercat”, a subliniat acesta.

Igor Dodon a punctat că nu îi este frică dacă va fi acționat în judecată de Andrei Năstase, lăsând să se înțeleagă că ar putea să apară și dovezi în susținerea afirmațiilor sale.

La rândul său, liderul PPDA respinge acuzațiile aduse de Igor Dodon și l-a amenințat pe șeful statului că îl va acționa în judecată pentru calomnierea sa.

„Consultat de strategi electorali de sorginte kgb-istă, Dodon lansează în mod criminal în spațiul public calomnii și falsuri atât cu scopul de a mă denigra, cât și pentru a anihila mediatic ecourile demersurilor mele de anchetare penală a acestuia pentru trădare de patrie și pentru finanțarea rusească a partidului său cu milioane de dolari și a solicitării mele legale de anulare a ordonanței din 8 iulie 2019 emisă de procuratura de buzunar a lui Plahotniuc. Dodon, de ce ți-e frică, de aia nu scapi!

Manipularea prin minciună și subterfugii penibile nu mai pot fi tolerate, așa cum au fost tolerate până acum. Fake news-urile, minciunile și atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecințelor legale. De aceea, așa cum am avertizat public anterior că vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare”, a scris Năstase pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.02.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // După Maria Zaharova,...

23.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Doi ani de război se...

19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md