12:59:11 19.09.2018
 
Stiri

Dodon își arată COLȚII și-l acuză pe Candu că ar manipula opinia publică

Politică 20.09.2017 12:40 Vizualizări1315 Autor: Ziarul National
Dodon își arată COLȚII și-l acuză pe Candu că ar manipula opinia publică facebook

Șeful statului Igor Dodon spune că nu are de gând să promulge cele patru Legi pe care Parlamentul le va revota mâine, în cadrul unei ședințe speciale. Mai mult, Dodon l-a acuzat pe spicherul Andrian Candu că ar manipula opinia publică atunci când spune că președintele urmărește anumite interese nepromulgând aceste Legi.

„Legile pe care nu le-am promulgat, iar Parlamentul vrea să le revoteze în regim de urgență, se referă la subiecte de importanță majoră pentru țară. La fiecare lege, pe care n-am promulgat-o au fost prezentate argumentele de rigoare. Astfel, am blocat legea care are ca scop lichidarea Academiei de Științe și care conduce, practic, la izolarea sistemului educațional național de cel internațional.

Am blocat modificările propuse de Parlament la Codul muncii. Acest proiect de lege este îndreptat împotriva categoriilor social-vulnerabile ale societății, a mamelor cu mulți copii, a pensionarilor.

O altă lege blocată este Legea cu privire la energetică, prin care ANRE i se acordă dreptul de a-și elabora bugetul, care mai înainte era aprobat de Parlament, și a-și stabili de sine stătător salariile.

Legile cu privire la tichetele de masă. Am reiterat – În spatele unei inițiative care s-ar părea nobilă la prima vedere, se ascunde o evaziune fiscală de proporții. Avizul comisiei de profil în Parlament, la fel ca și avizele ministerelor, sunt negative”, a argumentat Dodon.

Potrivit președintelui, consecințele în cazul adoptării repetate a acestor legi, trebuie să și le asume guvernarea, președintele Parlamentului Candu și întreaga majoritate parlamentară.

Deocamdată, Andrian Candu nu a venit cu o reacție. Spicherul a declarat ieri că Legile nepromulgate de Igor Dodon vor priva cetățenii de anumite beneficii, iar șeful statului a procedat așa din cauza orgoliului și intereselor pe care le urmărește.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Andrei 20.09.2017 13:08

Își arată colții pentru că Candu nu i-am permis lui Dodon sa realizeze planul dat de Putin, anume el și sta in spatele deciziilor luate de Dodon

Dumitru 20.09.2017 13:09

De ce nu are de gând? Pentru că-i un măgar! Hai celelalte, ca celelalte, dar legea tichetelor de masă, ce are împotrică?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.09.2018 09:20 Nicolae Negru De ce îl plagiază Plahotniuc pe Dodon?

15.09.2018 09:01 Ziarul National ANALIZĂ // Trump schimbă lumea! Motiv...

14.09.2018 09:20 Nicolae Negru Să vorbim la Berlin despre reUnire

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md