16:48:04 25.09.2022
Stiri

Dodon, despre înregistrările cu bani de la Putin și federalizare: „Discuții au avut loc, evident că au avut loc”

Politică 09.06.2019 16:15 Vizualizări3974 Autor: Ziarul National
Dodon, despre înregistrările cu bani de la Putin și federalizare: „Discuții au avut loc, evident că au avut loc”


Igor Dodon a fost astăzi pus în situația să comenteze înregistrpările video apărute în mass-media și care îl prezintă pe președintele R. Moldova la o întrevedere cu Vlad Plahotniuc. Cei doi negociază formarea unei majorități parlamentare, iar Dodon îi propune democratului să semneze un acord secret la sediul Amabsadei ruse, în prezența Ambasadorului rus.

„Cum comentați înregistrările apărute ieri cu discuția dintre dvs. și domnul Plahotniuc: banii, influența Rusiei?...", a fost întrebat de jurnaliști Igor Dodon.

CITIȚI și VIDEO // Igor Dodon insistă pe lângă Plahotniuc privind FEDERALIZAREA R. Moldova

„Toate acestea, unele dintre ele, unele dintre ele sunt rupte din context, sunt montări. În ceea ce ține de federalizare, nu poate avea loc federalizarea R. Moldova, aici să fie foarte clar. Nu va accepta nimeni un plan de federalizare a R. Moldova. Nimeni din Occident nu va ccepta în aceste condiții. Cuvântul federalizare a fost spus de domnul Plahotniuc lui Kozak la mine în birou, marți, am așa obișnuință. Toți care mă cunosc, care au de a face cu Dodon știu că eu nu umblu cu filmări. Cred că cei care se ocupă cu filmări sunt apucături cu care s-au ocupat toată viața. Discuții au avut loc, evident că au avut loc. Eu mi-am pus ca scop să găsesc o soluție, ca să ieșim din situația aceasta. Ce ține de federalizare: este propunerea liderului democrat către ruși, ceea ce este confirmat de domnul Kozak într-un interviu. Ceea ce ține de bani: este rupt din context. Niciun partid nu poate fi finanțat din exterior”, a răspuns socialistul, citat de deschide.md.

„Care a fost contextul?", a insistat presa.

CITIȚI și VIDEO EXPLOZIV // Igor Dodon îi promite lui Plahotniuc că Rusia îi va ÎNCHIDE DOSARELE penale, în cazul în care este semnat acordul de FEDERALIZARE a R. Moldova

„Poate din altă parte și au pus aicea. Nu, niciun partid...”

„Spuneți, exact, care a fost contextul? Nu vă amintiți?", au reluat jurnaliștii.

„Stimați reprezentanți mass-media, niciun partid nu poate fi finațat din exterior”, a răspuns Dodon, evitând mai departe subiectul.

CITIȚI și VIDEO, EPISODUL 3: Dodon cere BANI de la Plahotniuc și afirmă cu rușii oferă până la 700 de mii de dolari pe lună pentru PSRM

Amintim că Partidul Democrat a lansat ieri în spațiul public mai multe înregistrări video de la discuțiile lui Dodon cu Vlad Plahotniuc. În înregistrări, Dodon spune că rușii i-au dat până la 1 aprilie până la un milionde dolari pe lună și îi propune lui Plahotniuc să-l scape de dosarele pe care le are în Federația Rusă în schimbul federalizării R. Moldova, „vândută” sub o altă formulă în spațiul public.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.09.2022 09:04 Nicolae Negru Nicolae Negru // Un test pentru intel...

21.09.2022 13:53 Ziarul National Nicolae Negru, despre zăngănitul arme...

19.09.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șor își scoate din n...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md