15:27:05 27.01.2021
 
Stiri

DOC // Dodon ar putea fi tras la răspundere, inclusiv PENALĂ, după organizarea „banchetului” din Găgăuzia. Stoianoglo a primit şi PROBELE: „Să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo și că, în general, a jucat șah”

Actualitate 23.11.2020 18:14 Vizualizări2494 Autor: Ziarul National
DOC // Dodon ar putea fi tras la răspundere, inclusiv PENALĂ, după organizarea „banchetului” din Găgăuzia. Stoianoglo a primit şi PROBELE: „Să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo și că, în general, a jucat șah”


Preşedintele în exerciţiu, Igor Dodon, ar putea fi tras la răspundere, inclusiv penală, după ce la finele săptămânii trecute a sfidat deliberat deciziile Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică privind răspândirea pandemiei COVID -19. Un demers în acest sens a fost făcut astăzi de către fostul spicher Andrian Candu.

Potrivit lui Candu, preşedintele Dodon a adunat în cel puţin trei locaţii peste 50 de persoane, iar majoritatea acestora fac parte din grupul de risc.

„Nimeni nu e mai presus de lege. Dodon trebuie să răspundă pentru încălcările pe care le comite. Expunerea la pericolul de infectare în masă a populației poate fi sancționată chiar penal. Am adresat un demers procurorului general Alexandr Stoianoglo, ministrului Afacerilor Interne, Pavel Voicu, și șefului IGP, Sergiu Paiu, în care am solicitat să fie investigate circumstanțele cauzei, să fie identificați cei care au încălcat legislația și să fie trași la răspundere”, se arată în demersul lui Candu.

Deputatul a plasat şi dovezi, pentru ca Dodon „să nu mai zică că a jucat şah”.

„Aceste probe au fost salvate, ca să nu „dispară” cumva. Și să nu îndrăznească Dodon să spună că el nu a fost acolo, nu știe ce a fost acolo și că, în general, a jucat șah”, a ironizat Candu.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
României îi pasă
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
26.01.2021 12:51 Ziarul National ANALIZĂ: Dinastiile de la Kremlin și ...

25.01.2021 09:17 Nicolae Negru Nicolae Negru // Statutul limbii ruse...

22.01.2021 09:12 Ziarul National Nicolae Negru // Provocatorii

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md