08:55:49 23.09.2019
 
Stiri

DECLARAȚIE // „Alegerea lui Vladimir Țurcan în fruntea CC este încă o dovadă a existenței unei agende SECRETE a lui Dodon și a Moscovei”

Alegeri 2018 20.08.2019 09:22 Vizualizări1318 Autor: Ziarul National
DECLARAȚIE // „Alegerea lui Vladimir Țurcan în fruntea CC este încă o dovadă a existenței unei agende SECRETE a lui Dodon și a Moscovei”

Alegerea lui Vladimir Turcan în fruntea Curții Constituționale (CC) este „încă o dovadă a existenței unei agende secrete a lui Dodon și a Moscovei”, crede președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru.

În opinia lui Șalaru, sacă desemnarea șefului Centrului Național Anticorupție se poate considera „o scăpare, o gafă”, ceea ce s-a întâmplat la CC dovedește deja „fie foarte multă prostie, fie o complicitate mascată de luări de atitudine post-factum”.

„Dacă omul lui Dodon va rămâne în funcția de președinte al CC, toate speranțele și pompoasele declarații despre dezoligarhizare și parcurs european pot fi considerate îngropate de această decizie ce-i pune lui Dodon în mână o armă teribilă. Rusia deja nu mai este ante portas, ci de-a dreptul în cetate!”, a comentat Anatol Șalaru.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Stiri relevante

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.09.2019 09:15 Nicolae Negru Octavian Țîcu și idila electorală înt...

16.09.2019 09:27 Nicolae Negru O sută de zile cu Dodon sau restabili...

13.09.2019 09:10 Nicolae Negru Maia Sandu va merge la Moscova de bun...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să-i ofere „o autonomie foarte puternică” Transnistriei, așa cum a anunțat președintele Igor Dodon, ca soluție pentru reglementarea conflictului transnistrean?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md