03:22:18 21.07.2018
 
Stiri

DECIS // Mașinile din R. Moldova vor putea intra în Federația Rusă numai cu AUTORIZAȚIE: Regula intră în vigoare la 14 august

Economie 11.08.2017 14:00 Vizualizări6029 Autor: Ziarul National
DECIS // Mașinile din R. Moldova vor putea intra în Federația Rusă numai cu AUTORIZAȚIE: Regula intră în vigoare la 14 august 999

Începând cu 14 august curent, intrarea pe teritoriul Federației Ruse a unităților de transport înregistrate în Republica Moldova pentru efectuarea transportului rutier internațional va fi permisă doar în baza autorizațiilor.

Acest lucru este prevăzut în Acordul bilateral interguvernamental în domeniul transportului rutier internațional, semnat pe 31 mai curent la Leipzig, Germania.

Potrivit prevederilor Acordului, și unitățile de transport rutier internațional din Rusia vor avea nevoie de autorizație pentru a intra în R. Moldova.

Pentru evitarea stopării unităților de transport pe teritoriul Federației Ruse, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) atenționează operatorii de transport că pot solicita autorizații pentru efectuarea transportului rutier de mărfuri la ghişeul unic al ANTA.

În ceea ce privește efectuarea transportului rutier de persoane prin servicii ocazionale pe teritoriul Federației Ruse, autorizațiile respective nu au fost transmise încă de către Ministerul Transporturilor al Federației Ruse. Prin urmare, ANTA atenționează operatorii de transport să evite planificarea curselor ocazionale până la recepționarea autorizațiilor de către autoritățile din R. Moldova.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.07.2018 09:29 Nicolae Negru Oligarhia pre limba ei piere, iar Dod...

16.07.2018 09:25 Nicolae Negru Cine și de ce l-a împușcat pe Teo Țăranu

13.07.2018 09:26 Nicolae Negru Cine pune sare pe „rana” Rusiei și de...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md