16:16:10 25.07.2024
Stiri

De ce s-a retras „Revolut” din mai multe state, inclusiv R. Moldova? Daniel Vodă: „Este o decizie comercială a companiei. Oricine din R. Moldova se poate înregistra pe platformă pentru a primi actualizările viitoare”

Actualitate 21.06.2024 12:59 Vizualizări1327 Autor: Ziarul National
De ce s-a retras „Revolut” din mai multe state, inclusiv R. Moldova? Daniel Vodă: „Este o decizie comercială a companiei. Oricine din R. Moldova se poate înregistra pe platformă pentru a primi actualizările viitoare”
Poză simbol


Decizia companiei „Revolut” de a-și întrerupe serviciile prestate în mai multe state, inclusiv în R. Moldova, este „parte a strategiei comerciale a platformei respective”, afirmă Daniel Vodă, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Chișinău.

„Este o decizie comercială a companiei Revolut. Decizia de a se retrage din mai multe țări, a fost o duzină de state menționate, din cele europene îmi amintesc Armenia, Azerbaidjan, Macedonia, Serbia, dar și alte state la nivel global, a constat în faptul că această companie și-a revăzut portofoliul și, decât să presteze servicii parțiale sau aplicația Lite cu capacități limitate, care era disponibilă și pentru utilizatorii din R. Moldova, va fi schimbată strategia pentru a oferi servicii depline. Utilizatorii urmează să fie anunțați ulterior”, a declarat Daniel Vodă după ședința de astăzi a Guvernului.

Potrivit lui Vodă, fiecare cetățean din R. Moldova se poate înregistra pe platforma companiei pentru a primi actualizările viitoare și a se înscrie pe lista de așteptare pentru momentul în care aceasta va avea servicii depline.

Daniel Vodă a punctat că autoritățile vor continua eforturile pentru a oferi cetățenilor mai multe facilități în ceea ce privește transferurile, inclusiv internaționale, menționând Sistemul MIA Plăți Instant, care a devenit popular în interiorul R. Moldova.

Amintim că reprezentanții companiei „Revolut” au anunțat joi că întrerup serviciile prestate în mai multe țări, inclusiv R. Moldova, și că vor reveni cu o versiune îmbunătățită.

„În urma unei analize amănunțite, am decis să întrerupem serviciile Revolut Lite, ca parte a strategiei noastre de dezvoltare continuă. După ce ne-am consultat cu clienții noștri, am ajuns la concluzia clară că abonații Revolut Lite din toate țările în care am oferit acest serviciu își doreau experiența completă a unei aplicații pe deplin funcționale. Scopul nostru în viitor este de a ne îmbunătăți oferta, punând accent pe o gamă mai largă de servicii care răspund mai bine nevoilor clienților noștri din aceste regiuni. Această schimbare de strategie ne permite să investim mai mult în caracteristici și funcționalități mai performante care oferă o experiență mai integrată. Îi invităm pe clienții noștri Revolut Lite să se înscrie pe lista de așteptare pentru a rămâne la curent cu progresele pe care le facem și ne propunem ca pe viitor să le oferim soluții mult mai bune”, au transmis reprezentanții „Revolut”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Democrația urâtă și ...

19.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Trilaterala

15.07.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Fasciștii ruși dau l...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md