07:25:27 24.09.2023
Stiri

Dacă Dodon ar fi femeie

Actualitate 04.06.2023 10:10 Vizualizări2111 Autor: Ziarul National
Dacă Dodon ar fi femeie


Trustia, elegii politikoase

Cu ce ne-am ales noi de la Summitul Comunității Politice Europene, decât cu defilarea protipendadei europene pe covorul roșu de la Bulboaca? Aceasta ne-a lipsit? Dar nu ați observat că Maia Sandu și-a întâmpinat musafirii în rochie verde, alcătuind cu covorul combinația cromatică asemănătoare drapelului RSSM folosit de separatiștii de la Tiraspol? Kozak zâmbește acum pe sub mustăți.

Bine a zis cine a zis că ea și-a sărbătorit, cu puțină întârziere, ziua de naștere pe cheltuiala poporului oropsit. Și ce mâncăruri exotice s-au pus pe masă, inclusiv trufe care la noi le mănâncă numai porcii sălbatici, dacă le găsesc, dar a lipsit cu desăvârșire salată boeuf cu scrumbie, șuba tradițională, Maia demonstrând că nu-i pasă de valorile autohtone populare. Strâmbă din nas. În ce sat de la noi s-a mai întâmplat ca pe masa de sărbătoare să lipsească salata boeuf cu scrumbie sărată și cu oleacă de miroznă împuțită? Bolbocenii cred că mor de rușine...

Și, apropos, oaspeții au venit fără cadouri, cu mâinile goale, măcar un buchet de flori să fi adus cineva, cu excepția Ursulei von der Leyen, care a zis că dă 1,6 miliarde de euro și cu excepția premierului norvegian, cu nume norvegian Jonas Gahr Støre, care a anunțat încă 50 de milioane de euro, adică o nimica toată. La o cumătrie din orice sat prăpădit de la noi se adună mai mult.

Și cât timp a fost președinte Dodon nu a binevoit să ne viziteze niciun lider european, decât Erdogan, care i-a propus mobilă pentru Președinție în schimbul extrădării profesorilor turci. De ce? De ce atâta atenție Maiei Sandu, care nu cântărește nici jumătate din greutatea fizică a lui Dodon? Pentru că Dodon apără valorile pravoslavnice și familia tradițională? Dar nu l-a hrănit el cu căpșune din palma sa pe contro(in)versatul Kirkorov? Așa că la mijloc e altceva.

În afară de Erdogan, care era obosit după alegerile prezidențiale și se pregătea de sindrofia inaugurării, au sosit tocmai 48 de șefi de state și de guverne din Europa și din UE. Dar Putin și Lukașenko de ce nu au fost invitați, nu se găseau și pentru dânșii două scaune și două blide? Le aduceam eu de acasă! Nu-i frumos să-i inviți pe toți, iar pe Putin și Lukașenko să nu-l inviți. Atunci când pe Dodon nu-l invita nimeni, unde se ducea el? Li-s murdare mâinile de sânge ucrainean? Ei și ce? Le spălau în Nistru. Nu-i treaba noastră, noi suntem neutri și trebuie să fim ospitalieri cu toți. Se confirmă astfel informația șefului FSB, Aleksandr Bortnikov, că Europa vrea să ne atragă în război de partea Ucrainei, împotriva Rusiei care ne dă gaz, ca să nu înghețăm iarna și ca să nu facem focul cu tizic.

Acum stau și mă gândesc că Putin îi despărțit de mai mulți ani de Ludmila lui și Maia nu-i măritată, sare cu parașuta...Ei și ce dacă Putin îi criminal de război și îi dat în urmărire de Curtea Penală Internațională de la Haga? Dar câte castele are el! Mimi îi un sărai pe lângă cel de la Ghelendjik... Ce nuntă continentală ar ieși! Ca să nu mai zic că ,,Gazprom" ne-ar da gaz pe gratis! Sunt sigur că Dodon, dacă ar fi femeie, s-ar jertfi pentru statalitate, cum s-a jertfit pentru Kirkorov! Sau credeți că nu?

Al vostru primum bibere, deinde philosophari, Ion Buraga

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


N-are importanta 04.06.2023 11:25

Da dodon, demult e femeie...una usuratica, vulgara si nu prea scolita,care se da drept seroasa in dosul unui costum barbatsc elegant.Pacat,ca mai avem inca destui cetateni,care il reprezinta.

Asta e ! 05.06.2023 09:59

... de fapt poate că are și boașe, dar e cea mai mare kurvă !

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.09.2023 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre discursul Mai...

20.09.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Proiectul de țară – i...

18.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Iluzia subversivă

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md