Cum se prepară CORECT apa alcalină. Rețeta Andreei Marin


După ce și-a schimbat radical stilul de viață și a învăţat să acorde o mare importanţă alimentaţiei, Andreea Marin a slăbit considerabil, iar fizicul ei parcă a mai întinerit cu câțiva ani.
Vedeta de televiziune acordă o atenție sporită consumului de legume şi fructe în stare naturală sau sub formă de sucuri şi bea apă alcalină pentru a reechilibra nivelul acid din organism.
În perioada de detoxificare petrecută la clinica din Bodrum, Andreea Marin a învăţat de la experţi în nutriţie ce înseamnă o alimentaţie corectă, scrie unica.ro.
„Am înţeles ce înseamnă să bei apă alcalină, cu un PH aproape de 10 ca valoare, necesar corpului tău pentru purificare şi pentru a contrabalansa agresiunea atâtor produse acide pe care le consumăm.Şi e simplu: obţii apă alcalină punând sucul stors dintr-o jumatăte de lămâie într-un litru şi jumătate de apă plată cu un PH cât mai bun, ce trebuie verificat pe eticheta, dar atenţie – apa rămâne alcalină dacă e ţinută în sticlă, nu în recipient de plastic. În loc de lămâie mai poţi folosi fie o linguriţă de bicarbonat, fie picături alcaline de la farmacie ce conţin multe minerale, fie oţet de mere. Bea, de exemplu, un pahar mare dimineaţa cu minim 15 minute înainte de micul dejun şi vei vedea efectul imediat”, a declarat Andreea Marin.
Apa alcalină conduce la neutralizarea mediului acid din organism. Acesta este produs de cei peste 3 000 de aditivi cunoscuţi, formați din lipsa totală a mişcării şi de excesul de grăsimi animale.









































































